Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajakajakaja

jaki wózek dla 2 latki? na pompowanych kołach mozecie polecic?

Polecane posty

Gość kajakajakaja

jak w temacie

Gość Prawda jest taka, że większość
a po co 2-latce wózek?? Mój synek właśnie wtedy wózek porzucił i zaczął chodzić na spacery piechotą i z rowerkiem.

Gość ciezarowkaa25
zgadzam się - dwu latek powinien już obyć się bez wozka - zwłaszcza nowego

Ale autorce nie chodzi o to czy dwulatek jeździ, czy nie jeździ w wózku, bo to jest jej sprawa, tylko pyta jaki wózek, czy tak trudno czytać ze zrozumieniem? Ja nie polecę, bo sama mam zwykłą spacerówkę, na zwykłych kołach, ale na pewno taka się znajdzie, bo już kiedyś był tu taki temat, poszperaj w archiwum :)

Gość może taki?
osobiście mam dwuletnie dziecko i mimo, ze uwielbia chodzić to wózek jest jeszcze nam bardzo potrzebny. Szczególnie się sprawdził na wakacjach, kiedy dziecko zmęczyło się bardzo długim spacerem (może wasze dzieci potrafią przejść 15 km, moje nie potrafi). Poza tym dziecko sypia jeszcze w dzień więc często kładę je spać na dworze w wózku jak jest ładna pogoda, a my siedzimy w ogródku.

Ja też mam, i nie dlatego, że moja dwulatka ma problem, bo nie ma, ale problem mam ja - z kręgosłupem, więc zakupy pakuję do wózka, mała idzie sobie obok, a ja nie muszę jeszcze kupować torby na kółkach, coby nie wyglądać jak emerytka :)