Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WARSZAWIANKA1985

FAJNA ALE SAMOTNA

Polecane posty

Witam.. Z pozoru otwarta, fajna, ładna i wydawało by się że szcześliwa a jednak samotna W warszawie mieszkam od kilku lat , poznalam sporo ludzi ale jednak czuje sie samotna Brakuje przyjazni, fajnej kolezanki, przyjaciolki itp...

Gość wszytsko sie jeszcze zmieni
a ja jestem 83r. tez wygladam na fajna i mila dziewczyne, a znajomi jakos sie rozeszli, a tylu ich kiedys bylo, teraz tak naprawde nie mam prawdziwej przyjaciolki

No własnie mam to samo.. Tzn u mnie moze jest troszeczke inny problem bo czasami sama ich od siebie odsuwam i sporo osob przez to sie odwrocilo... A czasami brakuje mi takiej bratniej duszy.. Pojsc na imprezke, do kina, na kawe czy na zakupy...

hehe u mnie jednak jest podobnie, wsrod ludzi nowo poznanych uchodze za osobe wesola i otoczona znajomymi, a tak nie jest.. z tym odsuwaniem mam podobnie, czesto gesto sama ich zbywam, umawiam sie a pozniej odmawiam, a pozneij nazekam jak dojdzie co do czego,ze nie mam znajomych.. kiedys byly przyjacolki przez wiele lat, a teraz z 3 nie ma zadnej, wlasnie takiej na zakupy, kawe, imprezke i ploteczki :/

hmmm no i ja oraniczyla sie ejszcze do mojego faceta, ktorego mam od lat i donaszych wsolych znjaomych- zazwyczaj par.. z dziecmi, czy bez dzieci.. ale takiej swojej kolezanki nie mam i czasem myzle,ze chyba kiedys gdzies przesadzialam,ze do tego doprowadzilam :/

mieszkam we wrocławiu , dalekoo od warszawy, a szkoda :) justyna

Gość meska rzecz
Mało to dobrych chłopaków w warszawie ? Przecież jest tyle sposobności by kogoś poznać :)

hmmm heh ale byki robie, zawsze robie literowki :P

ALE JA NIE WSPOMINALM ZE NARZEKAM NA BRAK ZAINTERESOWANIA ZE STRONY PLCI PRZECIWNEJ... ROZMOWA JEST NA INNY TEMAT.. A POWRACAJAC DO TWOJEGO TO GDZIE TYCH FAJNYCH SPOTKAC ?????? BO JA JAKOS NIE WIDZE...

Gość kijuvi
hej ja wlansie niedawno dodalam post o tym ze nie mam przyjaciol i ze wszyscy poszli w soja strone, mnie olewajac. doskonale Was rozumiem. Ja natomiat jestem z Legnicy. Blisko Wroclawia a co do Warszawy to mam tam znajomych :)

Gość 3 city
ja jestem 85 rok i szukam kolezanek z city

Gość 3 city
z trójmiasta

Gość carmena2010
ja również mogę się dołączyć do osób które odczuwają samotność i chętnie by gdzies wyskoczyły gdyby było z kim...mieszkam pod wawą..koleżanek było sporo dopóki nie poznały facetów..

U mnie wlasnie jest to samo.. Niby jakis znajomych mam tzn chodzi mi o kolezanki bo na brak zainteresowania ze strony mezczyzn nie narzekam ale wkurza mnie to ze gdy juz kogos poznaja to maja klapki na oczach i zero juz swojego zycia... Dlatego tez czasami nawet nie mam z kim wyjsc do klubu co bardzo lubie:) bo te wola siedziec i zamulac z facetami..:(((