Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjatkowaTakZwią

moje teorie

Polecane posty

Gość wyjatkowaTakZwią

w ziwazku z tym ,że czuję się wyjątkowa a wrecz aspoleczna chcialabbym sie z wami podzielic moimi pogladami na temat zycia 1wątek religijny -nie wierze w boga bo jakby isnial ,nie dopuscilbydo takiej skrajnosci jak bieda-bogactwo,ladny-brzytki,chory-zdrowy .Poni c bog jest milosiernny dla wszystkich ,nad kazdym czuwa to czemu pozwala zeby dzieci umierali z glodu?????? bo co?? boga nie ma i nie bylo 2watek mam jedno dziecko ludzie twierdza ze robie z dziecka kaleke jak nie bedzie mialo rodzenstwa .Mimo iz mam dziecko swoje dziecko nie da sie nie kochać ,ale beda mloda usunelam dziecko wlasciwie 10 dniowy plod i co nie zaluje wogole ani razu nie mialam z tego powodu wyrzutow sumienia bo po co?? .Nie chce miec wiecej dzieci jedno i koniec jakbym wpadla to bym bez wahania usunela.Ludzie robia kupe bahorow a potem dzieci maja odmawiane na wszystko ,czuja sie gorsi od innych ,no ale matka polka jest dumna ze siedzi w pieluchach cale zycie ,nie spi po nocach i użera sie z gromadka bahorow oczywiscie jeszcze taka uwaza ze jest szczesliwa ,ja z moimdzieckiem zamierzam podrozowac zwiedzac swiat ,wyedukowac a przedewszystkim ustawic na cale zycie duzo zarabiamy ,mamy duzo majtko w postaci ziemi,firm ,au mieszkan :) bedzie bogata przynamiej a nie grupka bahorow jeden drugiemu bedzie wydzieral i zazdroscil Jak odziecko zawsze chcialam byc jedynaczka ale moja mama musiala splodzic tego benkarta .Dzisiaj brat ma 15 lat zyczy mi jak najgorzej ,zazdrosci ,zawisc i nic wiecej wie nie pierdolcie ze jak jest 2-3 to sie zgodza idiotctwo Kolejna sprawa kasa ,kasa jest wazna ,bez kasy soblemy depresje jak ktos pisze

Gość parappapa
a może brat życzy Ci jak najgorzej nie dlatego, że zazdrości, ale dlatego, żeś głupia pizda???

Ad 1. To co mówi kościół katolicki się kupy nie trzyma. Bo skoro Bóg jest dobry i wszechmogący to czemu nie zniszczy Szatana i zła? Bóg jest neutralny, ponad dobrem i złem, albo jest zarówno dobry jak i zły.

Ad 2. Takim myśleniem przyczyniasz się do wymierania rdzennych europejczyków. Aby nie ubywało ludności powinnaś mieć dwoje dzieci. Przetrwanie jest najważniejsze i na to powinnaś patrzeć, a nie na wygody dziecka.