Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaciora27

Problem w zwiazku jako oznaka braku szacunku czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość Agaciora27

Chodzi o to, ze jestem do szalenstwa zakochana w moim facecie, przyszlym mezu. Jestesmy razem bardzo szczesliwi ale on bezwstydnie i glosno przy mnie pierdzi. Czasami gdy jestesmy w lozku i nago sobie lezymy, a czasami gdy wychodzimy gdzies to na ulicy. On nic sobie z tego nie robi, a wrecz robi to bez jakiegokolwiek wstydu i zazenowania. Ja myslalam, ze mu chociaz bedzie glupio albo cos. Ale nie. Przeprosic przeprosi, ale dla niego to normalna sytuacja. Co Wy na to?

Gość Męska bździna jak malina

Gość wredna jeza
robi jak moj byly hahaha, taki to sie juz nie zmieni :P

Gość Agaciora27
Ale czy to zle? Mnie to specjalnie nie przeszkadza, naprawde ale chcialam tylko zapytac czy Wasi tez tak robia.

Gość bystra wodaa
eeee...nie robia:/ moj uwaza ze to totalny juz zlew na partnerke, pierdziec sobie i miec w dupie jak ona sie czuje. ja bym nie pozwolila ! niech wychodzi w domu do lazienki albo robi to dyskretnie czy cos. gdyby kazdy pierdzial kiedy ma na to ochote swiat bylby naprawde ohydny:P uwazam ze nie ma do Ciebie zbyt szacunku. albo ma to gdzies bo wie, ze moze zachowywac sie jak ostatni cham, ale Ty wierna i oddana zawsze bedziesz przy nim, chocby sral w gacie

Gość ekspres do mleka
Nie wytrzymałabym z kims takim. To JEST brak szacunku. Jak możesz go w ogóle kochać?

Gość Agaciora27
:( Serio az tak zle?

Gość gfdgfgfgfgdfgd
ja pierdzielę... hahaha... bo pierdzi to brak szacunku hahaha Nie - będzie wychodził na dwór żeby pierdzieć i tłumik sobie założy, żeby cicho pierdzieć hahahaha

Gość ekspres do mleka
Dla mnie tak. Jestem mężatką od 25 lat i uwierz NIGDY nikt w naszym domu się tak nie zachował z wyjątkiem psa. Ja sobie nawet wyobrazić nie mogę, co by to było?

Gość gfdgfgfgfgdfgd
tak, tak - co by to było? - nic by nie było. Pierdzenie jest normalne. Gdy ci się chce pierdnąć to co? - wychodzisz do toalety? hahaha

Gość helga33333
O Lol, jaki kretyński temat.... Naprawdę nie masz większych problemów?

Gość gfdgfgfgfgdfgd
jasne że kretyński temat. ;) Z pierdzenia robią jakieś tabu i temat zakazany w domu :)

Gość ekspres do mleka
Współczuję Ci bardzo. W jakim środowisku musiałaś/eś się wychować, że jesteś tak prostacka/ki w wypowiedziach? Jak można tak żyć? jak zwierzęta. Bez żadnego skrępowania, bez ogłady? Coś okropnego!

Gość Agaciora27
Mam wieksze problemy. Po prostu chcialam zapytac bo kilka dni temu lezymy sobie nago w lozku, objeci, nagle on sie odsuwa delikatnie i... Uslyszalam glosne, dlugie pierdniecie. :o powiedzial 'przepraszam' ale myslalam, ze bedzie mu jakos glupio albo cos. Zapytalam ' co sie stalo' a on 'nic, pierdlem'. :o No i tyle. Za jakis czas na drugi dzien sytuacja sie powtorzyla i tez w lozku w romantycznej chwili, a potem bez zadnego skrepowania pierdnal na ulicy. Tez glosno. czy to naprawde oznacza brak szacunku?

Gość gfdgfgfgfgdfgd
Nie - będę po fasolówce co chwilę wychodził do toalety, żeby sobie pryknąć hahaha i jakby miało mi to coś dać jak pierdnięcia są np głośne ;) albo ty wielka damo nigdy nie miałaś biegunki i nie siedziałaś na klopie srając i pierdząc w domu? - nie wierzę... hahaha

Gość gfdgfgfgfgdfgd
agaciora - to oznacza jedynie, że twój facet ma specyficzne poczucie humoru i nic poza tym.

Gość ekspres do mleka
Ro nie tylko oznacza brak szacunku. To oznacza też, że trafiłaś bardzo źle. Ten człowiek jest całkowicie niewychowany. Jak będziesz z nim żyć i wychowywać dzieci? Wyobrażasz to sobie? Już pomijam, że ordynarnym słowie zrobił błąd. Czy mówi też "weszłem" i "wyszłem" ? To jakiś strasznie prymitywny osobnik. Będziesz się za niego wstydzić całe życie? Nieeeee.... nie wyobrażam sobie czegoś podobnego, no ale to Twoje życie i Twoje wybory. Wszystko w życiu zależy od naszych wyborów, ale pamiętaj, że MOŻESZ ich dokonywać, więc zastanów się nad wszystkim.

Gość ekspres do mleka
gfdgfgfgfgdfgd - nie zamierzam już brać udziały w tej rozmowie, ani nie zamierzam się zwierzać z intymnych spraw. Jednak powiem Ci, że masz jeszcze czas, żeby się zmienić. Kultura i dobre wychowanie bardzo ułatwiają życie. Naprawdę.

Gość oburzony !!!!
ludzie przejzyjcie na oczy. Czy pierdzenie to przestepstwo? W sasiednim kraju ( Niemcy) po jedzeniu sie beka na znak, ze smakowalo. Taki obyczaj. A pierdzenie to fizjologiczna czynnosc, natura tym nas obdarzyla. To co, bedac z kims kogo sie podobno kocha nie mozna: dlubac w nosie, pierdziec, czy np powiedziec, ze mam infekcje pochwy i nie mozemy sie kochac, bo to nie wypada? Ludzie zyjemy w XXI wieku, moze czas chrzanic konwenanse dziadkow i zyc tak jak nam sie podoba. Peace and Love

Gość Agaciora27
:) Mnie zupelnie nie przeszkadza to, ze on pierdzi. Wrecz przeciwnie, to bylo slodkie, ze sie nawet mnie nie wstydzi. Ale moze ja jestem nienormalna. :o