Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka Sandrina

powroze z kamieni - podaj imie i pytanie

Polecane posty

Gość rwqewefegesggsgs
Alicja - czy dzisiaj spotkam sie z moja poprzednia "miłoscia" czyli chlopakiem ktorego kochalam jakis czas temu ..? I czy za tydzien uda sie impreza?

Gość natajla
Natalia.m Czy moi rodzice zaakceptują i pozwolą mi spotykać się z moim chłopakiem?

Gość monna888
JOANNA Jak ulozy mi sie z moim partnerem ?

Gość czy wruzka Sandrina
pujdzie do piekła

Gość czy wruzka Sandrina
Wpływ współczesnych napojów bezalkoholowych na organizm. W większości napoje te są produkowane na wodzie destylowanej. Badania konsumenckie wykazały, że pijąc te napoje (z cukrem lub bez) tracimy duże ilości wapnia, magnezu i innych minerałów. Im więcej strat mineralnych tym większe ryzyko wystąpienia osteoporozy, chorób zwyrodnieniowych stawów, niedoczynności tarczycy, choroby wieńcowej, wysokiego ciśnienia itd. Napoje bezalkoholowe są bardzo kwaśne (od 2.5 - 3.5 pH). Jeżeli one są pakowane w puszki, następuje reakcja między płynem a aluminiową puszką. Z badań wykonanych na pacjentach z chorobą Alzheimera, wykazały wysoki poziom aluminium w ich mózgach. Metale ciężkie w mózgu mogą prowadzić do wielu chorób neurologicznych i psychicznych. Ludzkie ciało jest najzdrowsze, gdy posiada 7 pH jeżeli pijemy napój, który ma 2.5 pH, wprowadzamy do naszego ciała kwas 50 000 bardziej kwaśny od waszego ciała. Szacuje się, że potrzeba 32 szklanek wody o pH 7.0, aby zrównoważyć jedna szklankę coca coli. Ponieważ praktycznie wszystkie organizmy Polaków są silnie zakwaszone, im wyższa wartość pH, tym lepiej - zdrowiej dla nas. Zatem pH spożywanej wody powinno być wyższe niż 7.4, ponieważ większość płynów naszego ciała musi utrzymać równowagę pH na poziomie 7.35. Idealnie by było, gdyby woda, którą pijemy na co dzień miała wartość pH w granicach 8.0 - 9.5.

Gość bardzo poprosze o wrozbe
Anna co mnie czeka w milosci?czy bede z tym z ktorym jestem juz na zawsze czy spotkam jeszcze kogos na swojej drodze?z gory dziekuje

Gość Wiecznie_niezadowolona
Lidia Bardzo prosze o pomoc a mianowicie czy zostawic dotychczasowego partnera i wracac do kraju na studia czy zostac za granica?

Gość lallalalalalalala
ta wróżka to sobie w kulki leci :D

Gość szukam porady
Barbara-kiedy znajde prace?

Gość szukam porady
I moje drugie pytanie (jesli mozna...) czy K. mnie kocha i chciałby ze mna być?

Gość dfghjhgfdfgfdsere3
ewelina jak bedzie na studiach? kiedy spotkam miłość?