Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka Sandrina

powroze z kamieni - podaj imie i pytanie

Polecane posty

Gość wrozka Sandrina

Gość Widawka z Widawy
Julia czy możliwe jest, żebym odniosła sukces zawodowy?

Gość wrozka Sandrina
Julia - omijasz sukces szerokim lukiem, nie masz odwagi podjac ryzyka i wybierasz "latwiejsza droge" ktora niestety nie jest droga sukcesu. Uwierz w siebie i podejmij dzialanie.

Gość mała koleżanka
Małgorzata czy w najbliższym czasie zakocham się z wzajemnością?

Gość Widawka z Widawy
Aha. Dziękuję bardzo. No to klapa, nie pocieszyłaś mnie, ale to nic. I tak odniosę sukces! :)

Gość wrozka Sandrina
Malgorzata - szukaj nowych znajomosci. Wprawdzie jest w poblizu mezczyzna ktorego znasz i ktory chcialby sie z toba zwiazac, jednakze nie jest to najlepszy pomysl. Twoj szczesliwy dzien na poznanie kogos nowego to 14 serpnia.

Gość wrozka Sandrina
Julka, kamienie tylko mowia o tym co jest teraz, zapalem i praca mozna wszystko zmienic, zycze powodzenia!

Gość mała koleżanka
ehh, już mam dość tych nowych znajomości i samotności... ;)

Gość wrozka Sandrina
przykro mi, ale niestety tak mi tu mowia kamyczki... przykro mi ze nie moge dac lepszych wiadomosci.

Gość wrozka Sandrina
Pablo - twoje imie nie dziala, nie moge odpowiedziec na pytanie, kamienie sie nie ukladaja... przykro mi

Gość jkjbgc
alicja - czemu mój ex nie daje mi spokoju, mimo że ma kogoś i czy ja w końcu też będę szczęśliwa

Gość zimno na plaży
Klaudia Jak uda się moja podróż?

Gość wrozka Sandrina
Alicja - miedzy toba i druga osoba jest silna wiez pochodzaca od ciebie. Natomias nie jestem pewna czy chodzi tu o twojego ex czy o kogos nowego. Natomiast jedno jest pewne, jesli nie zmienisz swojego stosunku do tej osoby bedziesz jeszcze dlugo tkwila w tej sytuacji. Kamienie nie zapowiadaja zadnych samoistnych zmian w najblizszej przyszlosci.

Gość wrozka Sandrina
Klaudia - spokojnie i troche nudnawo.

Gość jkjbgc
a czy znajomość z chłopakiem poznanym na wakacjach, może rozwinąć się bardziej ? czy są takie szanse?

Gość Ogólnie łysa
Czy odrosną mi brwi? Lidla

Gość wrozka Sandrina
ogulnie lysa - do tego nie potrzebne mi sa kamienie, jesli akurat nie przechodzicz chemioterapii to odrosna, nie martw sie Alicja - kamienie mowia ze to ty musisz zadzialac zeby osiagnac sukces i szczescie, niestety w tym wypadku nic sie samo nie zrobi. Podkreslam ze jest u ciebie problem jaki masz w stosunku do bliskiej ci osoby (ex lub nowy) i ten problem przeszkadza ci osiagnac szczescie. Musisz popracowac nad soba i rozwiazac ten problem zanim rzucisz sie w wir nowej milosci.

Gość numer 50ty
witam :) ewelina, kiedy spotkam swoja polowke? czy to moze ta osoab z ktora sie spotykam?

Gość wrozka Sandrina
agata - kamienie mowia ze osoba ktora zadaje pytanie martwi sie ze nie pasuja do siebie ze swoim partnerem przede wszystkim z powodow finansowych. Wasza droga nie bedzie latwa, poniewaz brakuje w waszym zwiaku zaufania, natomiast jezeli wytrwacie kamienie przepowiadaja duza rodzine (co najmniej 3 dzieci!!!)

Gość zaraz muszę spać
Honorata 1 sierpnia 1984 co mnie czeka w uczuciach?

Gość wrozka Sandrina
ewelina - kamienie przepowiadaja, ze niedlugo bedziesz musiala zmobilizowac wszystkie sily aby osiagnac sukces zawodowy, twoja druga polowke poznasz dopiero pozniej (nawet za kilka miesiecy). Przestroga dla ciebie, nie zamykaj sobie drzwi bo mozesz przegapic prawdziwe szczescie.

Gość zaraz muszę spać
to może zapytam jak moja poprzedniczka, czy kiedykolwiek spotkam swoją druga połówkę?

Gość wrozka Sandrina
Honorata - w tej chwili nic sie nie dzieje, nie ma w poblizu ciebie osoby ktora na ciebie zasluguje, natomiast jest wiele osob o ktorych przyjazn nalezy sie starac i pielegnowac. Proponuje po prostu dobrze sie bawic w oczekiwaniu na to szczegolne uczucie.

Gość dvhnvbcjbvjbcj
Joanna Czy on mi sie oswiadczy?

Gość wrozka Sandrina
Joanna - jedno jest pewne, jest wam ze soba dobrze, jestescie zakochani, zadnych ciemnych chmur na horyzoncie, zadko sie zdarza widziec takie spokojne zycie dwojki ludzi. Natomiast w najblizszym czasie nie widze zadnego wielkiego wydarzenia. Tylko radosc i spokoj.

Gość jkjbgc
alicja... w sumie wątpię, żeby chodziło o mojego ex, bo z mojej strony on nie ma na co liczyć. poznałam nad morzem pewnego chłopaka o którym zdarza mi się intensywnie myśleć ... ale czy to o niego chodzi. chciałabym, ale niestety dzielą nas kilometry

Gość wrozka Sandrina
byc moze wlasnie twoj niepokoj zwiazany z dzielacymi was kilometrami stoi ma przeszkodzie do nowego zwiazku. Kamienie podkreslaja ze to jest twoja osobista decyzja i tylko gdy sie z tym uporasz bedziesz mogla myslec o jakimkolwiek zwiazku... pozdrawiam serdecznie i zycze duzo sily w podejmowaniu decyzji.

Gość dvhnvbcjbvjbcj
Dziekuje wrozko i spokojnej nocki zycze! 🌼

Gość zorta 555
Czy moj maz nadal utrzymuje kontakt z byla dziewczyna i co on do niej czuje ?