Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wytrzymuję już

mój facet jest za szybki...on kończy a ja?

Polecane posty

sorka dziewczyny,ale troche same sobie jestescie winne,ze nie mowicie mu nic o swoim braku orgazmu.faceci sa czasem tacy niedomslni.normalnie jak fcet skonczy za szybko,to przytulasz cie,namietnie calujesz i mowisz "a teraz moja kolej na orgazm"-prosty przekaz,ot co.mozecie nawet kupic vibrator,ale to on ma was doprowadzic.wtedy sam zobaczy ile to trwa i pojmie,ze nie tedy droga

Gość marcinos do A ja nie wierzę
Najlepiej nasikaj do szklanki i daj swojemu facetowi,żeby to wypił.

Gość lekooomankaa
mój facet stara się abym miała orgazm .. tzn jak on dojdzie szybko to zawsze da mi rozkosz której oczekuje w inny sposób. Ale czasami mam ochotę na długie rypanko a nie zabawy, co można zrobić z takim osobnikiem? Są jakieś lekarstwa na to? itp?

Gość nie wytrzymuję już
do tak szczerze on wie kiedy miałam orgazm a kiedy nie, rozmawiamy o tym. Nie jestem z tych cichych co to siedza i jak im źle to sie nie odzywają. On doskonale zdaje sobie sprawę z tego że nie zawsze jest tak dobrze jak bym chciała. Stara się. To widzę. Nieraz nawet kochamy się dalej mimo że on dawno skonczył.

Gość nie wytrzymuję już
Teraz dostałam takiej chcicy, że wyruchałabym nawet bezdomnego !

Gość nie wytrzymuję już
a nawet by mi wystarczył pies mojego sąsiada, ale on boi się, że go tak zerżnę, że zdechnie i dlatego nie chce mi go pożyczyć. Zasrany sąsiad, ratlerka mu szkoda !

Gość Pseudonim dla mnie
Niech doprowadzi Cie w inny sposob- pieszczotami, a kiedy juz bedziesz w sodmym niebie, to niech w Ciebie wejdzie i skonczy.

Gość nie wytrzymuję już
podszywy precz!!!! Widzisz...pseudonim dla mnie...ja nie chcę aby w taki sposób mi dawał rozkosz. Jestem chyba tą szczęściarą która wie czym jest orgazm pochwowy i nie lubię go zastępować jakimś innym :p Owszem kiedy go od dłuższego czasu nie ma to i jego ręka oraz jezyczek też są bardzo przyjemne, tyle że ja oczekuję czegoś więcej :)

Gość frustratto
ja nie jestem w stanie zadowolić mojej żonki penisem, ale znam jej potrzeby i o niej nie zapominam, zawsze ma rozkosz, tyle ,ze zamieniam się w mienciarza, przeprosłem się z wibratorem i nauczyłem pieścić ją ręką, ale wiele bym dał, by kiedyś móc po prostu wsadzić i jechać ją, aż zacznie śpiewać

to moze kupcie jakas nakladke na penisa,na przyklad ta przedluzajaca.wtedy on prawie nic nie bedzie czul i bedzie mogl dluzej...a na przyklad pod koniec sciagnie i juz.nie oczekuj cudow.jak ktos jest szybki,to juz taki zostanie.dla mnie w sexie najwazniejsze sa pieszczoty i bliskosc,wiec taki nagrany orgazm mi nie przeszkadza.

Gość frustratto
ale mnie pocieszyłaś, ja ćwiczę cały czas, by móc powstrzymywać i przez to dłużej moją zadowalać, jeszcze się nie poddałem, a TY poszesz, że już taki będzie!

Gość Pseudonim dla mnie
prezerwatywy przedluzajace moze sprobujcie? ten kremik w srodku musi sie dobrze rozpuscic, wtedy dziala, przynajmniej na mojego. one sa wrecz uniemozliwiajace hehehehe a ja mam radoche:)

Gość nie wytrzymuję już
o nakładce nie słyszałam....co to takiego?

Gość nie wytrzymuję już
takich prezerwatyw używamy na co dzień i szału nie ma

Gość Pseudonim dla mnie
Co to za nakladka przedluzajaca? tez pierwsze slysze??? :)

Gość nie wytrzymuję już
teraz sobie przypomniałam o naszym pierwszym razie...śmiać mi się chce do dzisiaj. Rozgrzaliśmy sie i było po wszystkim :p Tak więc i tak jest dużo lepiej :) ale wiadomo że chciałoby się lepiej

Gość nie wytrzymuję już
dostaje orgazmu jak robie to z kotem

Gość Pseudonim dla mnie
ne chce cie martwic, ale moze ten typ tak ma:( a kiedy np jest wypoczety, jestescie na urlopie czy cos wtym stylu?

Gość nie wytrzymuję już
Jest tak samo. Czy to rzadziej czy co dziennie, czy nawet kilka razy to jest podobnie. Czasami jak go spiję to jest dłużej ale też właściwie nie ma reguły.

Gość Pseudonim dla mnie
No dowiemy sie czegos wiecej o tej nakladce?

Jestesmy razem juz prawie 2 lata, doszla dzis, doszla 2 dni temu, 4 dni temu. Co 2 dni srednio:) I nie jedziemy po minute, ale po 10-20

Gość nie wytrzymuję już
szybciutko przejrzałam interneta i sa takie przedłużające erekcję i opóźniające wytrysk i muszę się temu przyjrzeć oraz zapytać faceta co on na to. Jedną można nabyć w ramach eksperymentu

Gość nie wytrzymuję już
hehe...to nie dla mnie bo ja nawet z prezerwatywą się nie lubię kochać a co dopiero z takim sprzęciorem. Prezerwatywę przecierpię bo cieniutka ale bez niej to już porażka by była - parę ruchów i po seksie.

Gość Pseudonim dla mnie
Nalezalo by poszukac nakladki, ktora ma na celu nie przedluzenie penisa a przy okazji wstrzymanie wytrysku, tylko takiej ktora powstrzymuje wytrysk jedynie. moze zapytajcie w jakims seks shopie.

Gość nie wytrzymuję już
trzeba będzie :) zastanawiam się jak to było z innymi laskami - twierdził że było ok. No ja ciekawa jestem

ja juz testowalam te ringi,ktore trzymaja penisa u podstawy-g...no warte...pol szafy mam pelne zabawek erotycznych i sprawdza sie najlepiej ta koncowka na szczoteczke do zebow.no i czasem wibrator z koncowka do lechtaczki. nie mowie,ze sie nie da,moj facet na poczatku konczyl w minute.teraz zwalnia,zmienia pozycje i sie pilnuje,no i czasem nawet 20 minut jest..ale to nie jest takie ostre rypanie oczywiscie,tego nie dalby rady.

Gość frustratto
ringi nie są całkiem do dupy, mu stosujemy, szczególnie za 2 razem się przydają i dobrze stojaka podtzrymują

u nas to nic nie dalo...ja nie narzekam.tak jak pisalam dochodzimy razem.ludzie maja duzo gorsze pozycie niz nasze.jestem ogolnie zadowolona:)