Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dota067

Zaburzenia miesiączkowe

Polecane posty

Witam..... Mam taki problem :( od pewnego czasu miewam zaburzenia miesiaczkowe. Zawsze były one regularne teraz tak nie jest.... spóżniaja mi sie i to nieraz dojść długo. Obawiałam sie już kilka razy że jestem w ciaży no ale miesiaczka przychodzila robilam testy i wychodzilo że nie jestem.... W ostatnim czasie dużo spadłam na wadze w ciagu kilku miesiecy aż 10 kg. ponadto żyję trochę w stresie często sie czymś przejmuje i to takimi nieraz błachostkami...jak myslicie co może być powodem spóżniania sie tego okresu???

Gość tajasne
schudnięcie i nerwy - jak najbardzije. jak pamietam z poprzednich tematów Ty troche panikara jestes. idz do lekarza, my Ci tutaj nie powiemy skąd to dokładnie sie bierze, trzeba zrobić badania, tarczycę, prolaktynę itd.

Witam..... Mam taki problem od pewnego czasu miewam zaburzenia miesiaczkowe. Zawsze były one regularne teraz tak nie jest.... spóżniaja mi sie i to nieraz dojść długo. Obawiałam sie już kilka razy że jestem w ciaży no ale miesiaczka przychodzila robilam testy i wychodzilo że nie jestem.... W ostatnim czasie dużo spadłam na wadze w ciagu kilku miesiecy aż 10 kg. ponadto żyję trochę w stresie często sie czymś przejmuje i to takimi nieraz błachostkami...jak myslicie co może być powodem spóżniania sie tego okresu???