Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plomyczek88888888888888888

Macie problem.Chcecie się wygadać??piszcie..Wusłucham i doradzę

Polecane posty

Cześc jeśłi masz problem czy nie masz z kim pogadać o swoim problemie czy nie chcesz aby odpowiadali Ci ludzię nie na temat.Wyśmiewając Cie itd..jak to zauważyłam na tym forum jest.Napisz do mnie plomyczek8@wp.pl Wysłucham!!!Niestety w dzisiejszych czasach trudno o to.Jestem na 4 roku psychologii.Pozdrawiam

nie wiem z czym masz problem,ale chyba jakis masz skoro spędzasz tu sporo czasu..

Gość Clubcardztescp
Mam taki problem. Ostatnio zauwazylam ze pojawiaja mi sie hemoroidy.To pewnie przez to że w ogóle nie dbam o higienę ale kiedy niby mam to robic jak ja caly dzien pracuje potem zajmuje sie dziecmi i jeszcze mezem. Ja juz normalnie siadac nie potrafie a do lekarza wstyd mi iść.Pewnie jeszcze zarazę tym paskudztwem moje dzieci.Mąz ostatnio też zaczął dziwnie siadać. No więc co mam robić?

Gość ty stary jebusie
a co to 4 rok psychologi :O jesteś młoda koza bez doświadczenia;) chooja o życiu wiesz:D z ksiunżek wszystkiego się nie dowiesz;) no to powiedz mi jaką masz dewize życiową:D

Jesteście dziwni...Na serio...tu właśnie wychodzi wasza kultura...które niestety brak...ale jeśłi ktoś bedzie potrzebował porady.To piszcie na maila.Pa

nie wiem z czym masz problem,ale chyba jakis masz skoro spędzasz tu sporo czasu.. do tego wróżka:D co ty mozesz o mnie wiedziec??

Gość Clubcardztescp
i co nie pomozesz? to ty jestes dziwna bo taka z ciebie psycholozka jak ze mnie baletnica.

Gość ojejku psycholożla
"Jesteście dziwni...Na serio...tu właśnie wychodzi wasza kultura...które niestety brak.." - a tu właśnie wychodzi cały Twój "PROFESJONALIZM". Dla prawdziwego psychologa podobne jak tu wpisy są wyzwaniem. Może się wykazać. Jeżeli już wyczytasz wszystko ze swoich podręczników, popraktykujesz ze 20 lat to będziesz się śmiała z tego, że nazywając siebie psychologiem tak ludziom odpowiadałaś. Życzę dużo samozaparcia w dążeniu do celu pt. JESTEM PSYCHOLOGIEM.

Jesteście dziwni...Na serio...tu właśnie wychodzi wasza kultura...które niestety brak...ale jeśłi ktoś bedzie potrzebował porady.To piszcie na maila.Pa :-)

nie wiem jaki telefon wybrać samsunga omnie lite czy samsunga wave. omina za 100 sasmung za 450, omnia ma poczciwe wm 6,5, wave new one bada os. Omnia jest niższym abo ale też dobrym (340min do wszystkich ). Doradz mi proszę bo oszaleje :D

Uważam,że jeśłi ktoś chce napiszę.. A jak zauważyłam to jest forum dla kobiet a nie dla facetów.....

Gość SzczesliwaPaniiiiiiiiiiii
Myślę,że więcej niź ty..i nie wiem co tu robisz na tym forum....Chyba Ci się bardzo nudzi...a po drugię po co wypowiadasz się skoro te wypowiedzi nic nie dają..

Myślę,że więcej niź ty..i nie wiem co tu robisz na tym forum....Chyba Ci się bardzo nudzi...a po drugię po co wypowiadasz się skoro te wypowiedzi nic nie dają.. czekaj czekaj, twoja wypowiedz cos dala? ktora?