Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mike23141151141

Ciąża mam 17 lat?

Polecane posty

Gość Mike23141151141

Witam mam 17 lat poznałem dziewczynę na wakacjach, zrobiliśmy to właściwie trwało to 5 sekund i nie spuściłem się. wyjąłem i wtedy ona dokończyła. potem poszedłem sprawdzić czy nie pękła na 100 % nie pękła. Lecz 9 dzień spóźnia jej się okres robiła wczoraj test i negatywny mielismy jeszcze kilka przygód typu Petting dlaczego ona nie ma okresu i jakim cudem ona może byc w ciazy?

Gość smerfetkaaaaaaaa
przez stosunek przerywany tez można zajść w ciążę !!!! zakładaj gumki na samym początku a nie będzie problemu !!!

Wydaje mi się, że jeżeli okres spóźnia się już 9 dzień a test nadal negatywny to chyba nie ma się czym przejmować tym bardziej, że się zabezpieczaliście.

Gość Pseudonim dla mnie
Kochany mi sie spoznil trzy tygodnie dwa tesy negatywne i tez nie wiem od czego, lekarz takze nie potrafil powiedziec. przyczyn moze byc wiele i nie musi to byc ciaza. moze sie stresuje za bardzo. niech zrobi kolejny test...

Gość Mike23141151141
No ale zawsze jak w niej bylem to mialem gumke( a zdarzyło się to raz na 5 sekund) a wiec to jest jakis obled sperma na sto procent sie nie dostalal nawet na paznokiec

Gość Pseudonim dla mnie
No to nie masz sie co martwic:)

Gość Mike23141151141
tylko ze ona ma regularna miesiaczke i teraz nagle 9 dni sie spoznia

Gość Mike23141151141
ona mieszka 500 km od mojego miasta

Gość Mike23141151141
doloze jescze do tego fakt iz wszystko co robilismy odbywalo sie w okresie dni nieplodnych a wiec jesli ona jest w ciazy to znajde Boga i z nim porozmawiam sobie