Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakingup

po jakim czasie umawiania sie z kims wypada...

Polecane posty

Gość wakingup

moze to infantylne pytania, ale bardzo mnie to interesuje tak ogolnie (wiadomo ze sa rozne struacje) sppotykacie sie z osoba ktora wam sie podoba kiedy, na ktorym z kolei spotkaniu 1)calujecie sie 2)uprawiacie petting 3)seks jak to waszym zdaniem POWINNO wygladac, tak zeby nikt nie czul sie zle... ze za szybko albo za wolno to idzie. chodzi mi o osoby dorosle, nie nastolatkow

Gość do wakingup
Oczywiście 1, 2 i 3 już na pierwszym spotkaniu.

Gość tu niesmiertelna86
Ale ja jestem wyjątkiem, bo siorbałam pisiora już na pierwszej randce.

Gość wakingup
wlasnie o takie wypowiedzi mi chodzi, roznych ludzi... moze oprocz tego pisiora

Gość podszywfilidorempodszyty
3) seks - analny po minucie, zwykły na drugiej rande 2) petting na trzeciej randce 1) całowanie - tylko po ślubie

Z ostatnim "cmoknięcie" było na pierwszej randce, całowanie chyba na 3, petting po 5 miesiącach, seksu nie było.

Gość wakingup
Przyznam się Wam. Wstydzę się zdjąć majtki przed kobietą. Wczoraj byłem na basenie i potem razem z facetami myłem się pod prysznicem. Każdy z nich miał conajmniej 23 cm pałke, a ja mam tylko 5 cm jak mi stoi. Poradźcie mi, co mam zrobić, żeby dziewczyna się nie śmiała ? Może mam wynająć sobowtóra ? Znam takiego faceta, bardzo podobny do mnie i ma pałke 25 cm. PORADŹCIE MI CO MAM ZROBIĆ.

Gość facet 84
zwykle tak: 1 - druga randka 2 - tydzien, dwa 3 - maksymalnie miesiąc, chyba że dziewica to dwa a czasami nawet trzy

Gość wakingup
swietny podszyw:| jestem kobieta

Gość nasa1
Znam szcześliwe związki, gdzie partnerzy wylądowali w łózku już na pierwszej randce :D Wychodzę z założenia, że nie ma reguł kiedy pierwszy pocałunek, sex jest właściwy. Jest właściwy wtedy kiedy obie strony czują, że tego chcą i tyle :) Po co się sztucznie wstrzymywać, że czegoś nie wypada ;) To dobre dla nastolatków - dorośli ludzie nie kalkulują :)

Gość wakingup
Jestem dziewicą.

Gość wakingup
czyli petting wtedy gdy sam seks...? zadnego stanu posredniego?! moze doroslym ludziom nie chce sie w to bawic...

Gość Lulu na moscie wielkim
To zalezy od pol miliona rzeczy... Zdaza sie czekac na to miesiacami a czasem juz na drugim spotkaniu cos zaczyna sie dziac.