Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daqiunia

Wywar z łupinek orzecha .. Naturalne przyciemnanie włosów

Polecane posty

Gość Daqiunia

Moje włosy są koloru ciemnego blondu . Od dziecka marzyły mi się kruczoczarne włoski .. ;d wiem to nie możliwe ..;] ale chciałabym być chociaż szatynką w naturalny sposób .;) słyszałam o liściach i łupinkach orzecha włoskiego .. próbowałam już z liści .. moim zdaniem nic mi to nie daje .. ale zainteresowałam się łupinkami orzecha . i mam pytanie .. jak się to dokładnie przyrządza ? a te łupinki mają być takie zielone? czy normalne .? jaki jeszcze jest dobry sposób na przyciemnianie włosów? szczególnie ciemnego blondu? nie chcę mieć tez efektu rudawego . znajomi by mnie wyśmiali ..; ] proszę o naturalne sposoby ..

Gość Talvik
Słyszałam, że dora dębowa jest dobra na przyciemnianie włosów, można kupić w zielarniach i sklepach z naturalnymi kosmetykami, ale sama osobiście nie stosowałam jej wystarczają długo by zauważyć rezultaty. Ponoć mocny napar z czarnej herbaty też moze mieć podobny efekt, ale ten moze być odrobinę rudawy. A nie myślałaś o jakichś ziolowych farbach? w sumie nie orientuję się czy mają czarny kolor, ale warto poszukac w sklepach i zielarniach. Pozdrawiam

Gość Kishka88
Z blondu nie zrobisz sobie kruczoczarnych włosów w sposób naturalny- to nierealne. Jakbyś miała jasny brąz, i chciałabyś mieć ciemniejszy, to na pewno jakiś efekt by był, ale nie z blondu dziewczyno.

Gość Daqiunia
Kishka88 - wiem . napisałam przecież że to niemożliwe . ale chociaż brąz chciałabym .