Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patka kratka

ciąża?!

Polecane posty

Gość Patka kratka

Hej! mam następujący problem: współżyłam z chłopakiem oczywiście z zabezpieczeniem (odpowiednio używaliśmy prezerwatyw, nie pękły, nie zsunęły się itd.), a ja mam problem: spóźnia mi się okres ostatnią miesiączke miałam 05.07 (wtedy spóźniła mi się parę dni, ale to wiem, że przez stres związany z rekrutacją na studia) i okres pojawiał się co ok 30 dni (jestem taka, że jeżeli czymś Bardzo się zestresuję to przesuwa mi się) a teraz spóźnia mi się, nie wiem dlaczego, a boje się, że moge być w ciąży ( choć byłam troszkę przeziębiona i znowu stresowałam się studiami i sytuacją w domu)chociaż wiem, że skoro zabezpieczyliśmy się to nie powinnam być. Jednak od jakiś dwóch, trzech dni pobolewa mnie brzuch, jak przed okresem (choć te bóle pojawiają się na krótką chwilę i potem "znikają" i co ciekawe to najczęściej sa one w nocy jak leże na łóżku i wczoraj bolał mnie wieczorem, a dodam również, że podczas pierwszego dnia miesiączki strasznie boli mnie brzuch) i powiększyły mi się piersi ( a też tak się działo jak spodziewałam się okresu). Proszę o odpowiedź czy jest możliwość abym była w ciąży? czy mam iść do ginekologa? Kupić test?

Gość 7ysgdd
zrób sobie test i się nie denerwuj bo teraz to przez stres może ci się spóźniać

Gość zochaaaaaaaa
cos jest z tymi okresami z 05.07.2010...mnie tez sie spóźnia tez dwa testy robilam i oba negatywne...ja juz nie wiem co sie dzieje!! :( moze zmiana klimatu...w egipcie na poczatku lipca bylam..ale troche nie wierze w takie zmiany;/

Gość baracuda
wcale nie potrzeba Egiptu, przecież u nas były takie same upały i to oczywiście ma wpływ na okres najlepiej zrobić test i przestać się stresować bo to nic dobrego