Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdcksdsdcjksidxjk

asubtela

Polecane posty

Gość sdcksdsdcjksidxjk

czy ktoś to brał? ile kosztują i gdzie możena kupić bo juz w 5 aptece nigdy tego nie mieli

Gość xisabellx33
ja biore asubtela [pierwsze opakowanie] mam 12stą tabletke i ciągle mam plamienia.. nie uważam ich za dobre tabletki anty..

Gość nowaku
Powiem wam że ja tez mam plamienia. Kurde pierwszy raz, bo kiedys ralam microgynon przed porodem a teraz lekarz przepisał mi asubtelle właśnie. zobaczymy jak długo bede plamić. jak cos to zmienie bo wkurza mnie to.

Ja mialam plamienia przez caly miesiac jak bralam jeanine, ale pozniej juz mi sie uregulowalo i bylo ok - organizm chyba musi sie przystosowac. na jakis czas odstawilam anty, a teraz biore ta asubtele. skonczylam pierwszy miesiac. przez pierwsze 2-3 tyg zle sie po niej czulam, bylo mi niedobrze i nic nie moglam jesc, ale gin. powiedzial mi ze organizm moze przystosowywac sie do 3 miesiecy do tabletek.

Gość aaiissaaa
Ja akurat kończę 2 opakowanie, nie miałam żadnych plamień i czuję się po prostu świetnie!

Gość młoda842342
siemka;D podbijam temat, parę dni temu lekarz mi przepisał, ktoś brał? Jakieś opinie?

Gość bocion4
Witam;ja biore tabletki Asubtela juz prawie rok;glownym powodem byly bardzo obfite miesiaczki i naprawde pod tym wzgledem mi pomogly.Ale jesli chodzi o skutki uboczne to bylo super do teraz!Dostalam na dloniach strasznej egzemy i niewiem jak sobie z tym poradzic?Moje palce wygladaja strasznie jakby byly poparzone;skora peka i saczy sie krew.Zastanawialam sie z czego bo nigdy tego nie mialam i wlasnie dzisiaj przeczytalam dokladnie ulotke i mam dylemat co dalej?