Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi jest bardzo

wczoraj na plaży nazwały mnie tłustą świnią....

Polecane posty

byłam wczoraj na plaży z moim narzeczonym, nie miałam zbytniej ochoty ale mnie namówił, czułam się głupio bo brzydko wyglądam.moj narzeczony jest bardzo przystojny i wczoraj grupka malolat obok nas zaczela sie smiac ze taki przystojniak jest z takim prosiakiem jak ja, i ze jak on moze byc z taka tlusta swinia, poplakalam sie bardzo a moj narzeczony dal im ochrzan, ze nie jestem tlusta, i ze lepiej miec pare kg wiecej niz byc suchym jak one i tak plytkim w srodku. 5mcy temu poroniłam w 13 tygodniu i moje hormony oszalaly ciagle z nimi walcze przytylam przez to 10 kg i nie moge zrzucic za nic chociaz jestem na diecie, nie jem slodyczy fast foodow, codzien cwicze 2 godziny . i ani kilogram w dol. przy wzroscie 164 cm waze 60 kg.

:(

Gość damnnnnnn
jestes gruba swinia ja przy 167 waze 53 i czuje sie ajk swinia :O:O

Gość Agabag
Bez przesady nie jest aż tak źle! Widać, ze narzeczony cię bardzo kocha, nie wszystkim podobaja sie takie chudzielce, jestes normalną dziewczyna

Gość osiriss
ja pirnicze! ja mam 168 i waze 73 kg i wcale nei uwazam sie za zanda gruba swinie..to ludziom cos sie pojebalo w glowach od czytania durnych pisemek i ogladania suchowatych modelek...ja mam gleboko w dupie opinie jakis tam malolat..dobrze sie czuje we wlasnym ciele i juz! wam radze to samo bo inaczej zycie wam uplynie dziewczyny na zamartwianiu sie wygladem zewnetrznym

Gość ...CCC
No co Ty 60 kg ,to wcale nie jesteś gruba.To co usłyszałaś na plaży.Musiały ,to być jakieś anorektyczki. Olej to!!!!! Współczuje Ci,że poroniłas.

nie przejmuj sie takimi malolatami.. są bezmózgie:/ kazdy jest jaki jest.. i nie jestes gruba:/ ja mam 167 i waze 57.. kiedys wazylam 55 pryztylam 2 kilo i tgez nie moge zrzucic.. Olej to:) masz wspanialego narzeczonego i masz wielkie szczescie

Gość nie wierze w ani jedno słow
Nie wierzę w to co napisalaś. Nie wierze że jakikolwiek czlowiek potrafiłby naubliżac , w dodadtku wtedy kiedy jest obok ktos kto moze się wkurzyć na takie slowa. Nie wierze ze dmałolaty miałyby taki tupet bo bałyby sie że dostana wpierdol od eaceta. Zmyslasz/

Dziewczyno niemasz sie czym smucic wazysz 60 kd przy wzroscie 164 cm....MOE MARZENIE:))))) Mam tez 164 cm wzrostu i waze 78 kg.........

Gość gfdgdgd
60 kg gruba? LOL Ten temat to prowokacja . KAzdy sadzil ze wazysz ponad 80 kg ... W Polsce jest naprawde przynajmniej kilka milionow kobiet ktore waza wiecej niz ty

przed ciążą ważyłam 50/51 kg i czułam się bardzo atrakcyjna, a teraz moja samoocena spadla do zera. moj ginekolog-endokrynolog powiedziala ze zadne radykalne diety nie przyniosa skutku bo to wina hormonów, jesli je ureguluje to waga sama spadnie, ale walcze z nimi juz od momentu gdy straciłam maleństwo i efekt jest marny :(

Gość qfgyer
a ja pzy wzroscie 173 waze 80 kg. a i tak podobam sie sobie ;) grunt to sie nie przejmowac! glowa do gory! zacznij wierzyc w siebie i nie przejmuj sie pustymi ludzmi.nie to jest w zyciu wazne. buzka

Gość gfdgdgd
przeciez nie jest jeszcze zle . Atrakcyjnosc wyraznie spada jesli masa wynosi ponad 70 kg . Ty wazysz mniej niz 70 kg wiec z pewnoscia twoja sylwetka wyglada lepiej niz gorzej .