Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alb_erto

Nadmierna atrakcyjność - CO ZROBIĆ??

Polecane posty

Gość ile masz lat chłopie

Wiem jak to jest kiedy prawie kazdy napotkany mezczyzna na ulicy sie usmiecha/oglada/gwizdze/ cos wola, czy nawet zaczepia. Ale juz nie rob z siebie takiej ofiary :O :O :O. Odejdz od kompa, sio sio moze zmadrzejesz :O

Gość kropka__
mój facet też tak ma :/ gdzie się nie pokaże tam się zaraz gapia i próbują zagadać a mnie krew zalewa ostatnio się przeprowadził i co? po tygodniu sąsiadka z góry wpadła do niego z zupą! On żeby chociaż zmniejszyć to zainteresowanie zaczął nosić obrączkę. Skutek był taki, że mniej kobiet podrywało go otwarcie, mniej prosiło o numer telefonu i stwierdził że już jej nie zdejmie. Nie pozbył się nachalnych adoratorek ale ich liczba zdecydowanie spadła

Gość droga gosialicious
na kobiete z klasa faceci nie gwizdza. Pomijajc fakt,ze Twoja uroda jest mocno "dyskusyjna".

Gość viiiiiiiiiiiiiii
ten temat oraz post kropki to jedna wielka ściema. Kobiety rzadko wyrywają nieznajomych facetów, a do tych najładniejszych to już startują ewentualnie tylko topmodelki z gigantyczną pewnością siebie - przecietne laski się wstydzą.

Gość zaraz tam sciema
Mojego eks tez szmaty ciagle wyrywaly, az mialam tego dosyc. Same sie wpraszaly dodomu i chcialy przyjezdzac z wodka albo piwem. Na ulicy puszczaly do niego oczko, a w restauracji gapily sie jak pojebane.

Gość anka skakanka...
"Czy dla was nie liczy się nic poza wyglądem?" "Moja stała partnerka jest extraładną modelką, więc inne kobiety nie mają u mnie szans" Ale hipokryzja :/

Zaraz tam sciema, nachalny podryw bywa meczacy, ale mezczyzni naprawde nie powinni miec problemu z tzw. splawianiem. Wystraczy - jak wspomnialam - otworzyc usta Kobiety maja trudniej, bo czasem obawiaja sie, ze moga niepotrzebnie rozdraznic kogos potencjalnie agresywnego

Gość teraz to specjalnie
bo pewnie jak jakaś dziewczyna zerknie na autora topiku, to ten uważa że to już podryw!!!!!!!!!!!!!!1 ale idąc ulicą trudno nie zwracac uwagi na innych ludzi więc autorze wyluzuj, onie nie patrzą się na ciebie, to tylko twoja chora wyobrażnia!

faceci z klasa nie gwizdza - chciales/chaialas napisac :O Tobie sie nie podobam, innym tak. Piekno to pojecie wzgledne.

Gość bvvvfgfhhhhhhhhhhgh
"więc autorze wyluzuj, onie nie patrzą się na ciebie, to tylko twoja chora wyobrażnia!" Skąd twoja pewność?

Gość zaraz tam sciema
kobiety ciągle mnie zaczepiają. Prawie wszystkie koleżanki zakochały się we mnie i teraz cierpią. Na ulicy kobiety podchodzą i próbują flirtować. Koleżanki w pracy składają niedwuznaczne propozycje Niewazne czy to prowokacja, to akurat rozumiem. Mojemu eks kumpele wypisywaly smsy ze sie w nim zabujaly, nawet mowily mi , ze i tak go zdobeda. O malo mnie nie pobily, nie interseuje mnie czy ktos mi wierzy. Druga kwestia to czy chlopak potrafi odmowic czy nie.

Gość viiiiiiiiiiiiiii
"Niewazne czy to prowokacja, to akurat rozumiem. Mojemu eks kumpele wypisywaly smsy ze sie w nim zabujaly, nawet mowily mi , ze i tak go zdobeda." Tyle że w "kumpele" można jak najbardziej uwierzyć. Ale nie w to, że laski wyrywają na ulicy obcego gościa, bo Polki tego zwyczajnie nie robią - jak facet będzie wyglądał jak młody bóg, to tym bardziej żadna by nie podeszła, chyba że topmodelka. Ale to też nie u nas, prędzej w USA.

Gość viiiiiiiiiiiiiii
PS. "zaraz tam ściema" - tak swoją drogą takie numery i teksty to najwyżej w gimnazjum. Pewnie masz 16 lat, albo coś koło tego.

Gość zaraz tam sciema
viiiiiiii nie interseuj sie wiekiem, na pewno mam mniej od Ciebie. Jeszcze to "Wy wstydu nie macie :/" No nie maja wstydu, sa wulgarne, potrafia wywalac jezyk oblizujac przy nim usta- zalosne ale tak bylo, nastepnie przychodzily do niego specjalnie w dekoltach do pasa, zostawialy wizytowki z nr i takie tam. Najlepsze, ze byly to zwykle przecietniary,ktore potem obgadywal.

Gość viiiiiiiiiiiiiii
"viiiiiiii nie interseuj sie wiekiem, na pewno mam mniej od Ciebie. " Ja wiem, że masz mniej, ale to jest bardzo istotne. Bo o ile dzieci zachowują się w ten sposób faktycznie (okolice gimnazjum, ewentualnie szkoła średnia), to już w dorosłym życiu wygląda to nieco inaczej. Jest to istotne w nawiązaniu do oceny tematu - wiarygodności autora, prawdopodobieństwa zaistnienia opisanych wydarzeń. I jak już mówiłem - laski w Polsce nie wyrywają facetów z ulicy, a już na pewno nie robią tego z częstotliwością, która mogłaby uprzykrzać życie.

Gość viiiiiiiiiiiiiii
" vii - a te napite cizie mizie wracajace z imprez ? Nie zapominaj o nich" Ale to jednak nie jest codzienność i standard, na który trafia facet na swojej drodze do pracy. No chyba, że jego drogi i praca mają szczególny charakter...

Gość jedyne co moge powiedziec to
7/10 za poczucie humoru

Mam wrazenie, ze autor samo spojrzenie odbiera jako podrywanie. Mozesz byc przystojnym facetem, ale kobiety maja rozum i raczej nie rzuca wszystkiego (zazwyczaj : chlopak/maz/dziecko) w pizdu zeby za Toba leciec ;)

Gość Alb_erto
No dobrze, powiem co mi naprawdę sprawia problem. Wczoraj jak to zwykle po siłowni (o figurę trzeba dbać no nie) usiadł przy mnie napakowany koleś i złapał mnie za ptaka. Powiedział, że jestem tak seksowny że nie mógł się powstrzymać. Najgorsze było to że mi się spodobało i mi stanął. Nie potrafiłem odmówić gdy mnie zaprosił na noc. Pomóżcie, nie jestem gejem, przecież ktoś taki jak ja nie może być gejem :(

Gość zaraz tam sciema
Podszyw, zazdroscisz mu urody? ;) Powiem tylko, ze kobiety ktore go podrywaly byly starsze od niego i ode mnie. Niektore mialy nawet z 30-40 lat - masakra, zupelny brak samokrytycyzmu,taktu, zero zahamowan.

Gość pokażcie foty hhaaa