Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alb_erto

Nadmierna atrakcyjność - CO ZROBIĆ??

Polecane posty

Gość najdziwniejszy....
"Gdzie ja to napisałem?" w pierwszym poscie, a to, ze zmieniles nick zeby dalej krecic to prowo to juz inna bajka :D

Gość Gośka,nie przesadzaj
No ja nie wiem.Albo jestem ślepy albo z Gośką jest coś nie tak.Ty nawet ładna nie jesteś a co dopiero supermodelka.Taka przeciętna.Może figurę masz ładną ale nie widać na zdjęciach.Ale z drugiej strony twarz jest najważniejsza w wyglądzie więc nie wiem jak to się dzieje,że każdy się za tobą ogląda.No nie wiem:O

Gość viiiiiiiiiiiiiii
"w pierwszym poscie, a to, ze zmieniles nick zeby dalej krecic to prowo to juz inna bajka" Najwyraźniej internet dotarł już do zakładów dla obłąkanych. Robią Ci jakieś zastrzyki? :D

Gość najdziwniejszy....
to tez z doswiadczenia piszesz? :D

Gość ta z torrentów
czepiasz się, że inni patrzą na wygląd a chwile później piszesz "Moja stała partnerka jest extraładną modelką, więc inne kobiety nie mają u mnie szans." Jestes taki sam jak inni

Gość kropka__
Gosia jest ładną dziewczyną nie wiem o co się czepiacie i chyba nie o tym jest ten temat

Gość jakona jest ladna to twoj face
to wsiok... kropko....viiiiiiiiiii mial racje..

Gość kropka__
masz racje jedno warunkuje drugie ;)

ja mam to samo(ze lgnie do mnie plec przeciwna) tyle ze ja jestem pasztetem :D dla mnie rady nie ma bo zeszpecic sie bardziej nie moge (no chyba ze ogole sie na lyso i utucze na 100kg:D) ale dla ciebie jest idealne wyjscie - oblej ryj kwasem i napewno piekny nie bedziesz jebany ksiaze narcyzie:D albo wysmaruj sie gownem

Gość czyli kropka to przeciętniara
:D:D

Gość czyli kropka to przeciętniara
:D:D

Gość viiiiiiiiiiiiiii
No to się dało przewidzieć, że Kropka i jej facet są słabi, a do niego to lgną jakieś desperatki najwyżej - zresztą kropka pisała, że "kobiety biznesu", czyli niedorvchane pasztety szukające rozpaczliwie kutasa :]

Gość kropka__
vii dobrze że Ty nie masz takiego problemu zwyczajny temat rozmowy a nie obyło sie bez obrzucania błotem i skakania do gardeł i po co?

Gość kropka__
różni ludzie różne doświadczenie to że Ty tak nie robisz nie znaczy że inne kobiety tak nie postępują, nie mierz innych swoją miarą :)

Gość kropka__
niektórzy nie bywają zazdrośni bez powodu :)

kafe sprzyja mitomanii-wszyscy okazuja się nagle zbyt atrakcyjni,obrzydliwie bogaci i nad wyraz inteligentni :D Aż dziwne, że na co dzień tego jakoś nie widać;). widocznie trzeba się dowartościowac w jakiś sposob. I jeszcze jedno-nie mierzę innych swoją miarą, po prostu nie żyję na bezludnej wyspie .

Gość kropka__
jak sama piszesz kafe to kafe, nie wiem kto pisząc tu czuje się dowartościowany, bo ja sie tak nie czuję i nie potrzebuję dowartościowywać się w ten czy inny sposób. nigdzie tez nie napisałam ze mam bądź nie mam mega przystojnego faceta (bo to jaki On jest nie świadczy o mnie) tylko że ma powodzenie u kobiet co bywa uciążliwe. Gdzie tu jakas mitomania? Co w moim stwierdzeniu jest tak nieprawdopodobne? Po prostu tak jest i powtórzę się: nie muszę niczego udowadniać.

Gość viiiiiiiiiiiiiii
"kafe sprzyja mitomanii-wszyscy okazuja się nagle zbyt atrakcyjni,obrzydliwie bogaci i nad wyraz inteligentni Aż dziwne, że na co dzień tego jakoś nie widać . widocznie trzeba się dowartościowac w jakiś sposob. I jeszcze jedno-nie mierzę innych swoją miarą, po prostu nie żyję na bezludnej wyspie ." No bo tak jak mówiłem - laski w Polsce rzadko zaczepiają facetów, a większość nie zrobi tego bez względu na to, jak bardzo się facet podoba. A laski wychwalające swoich samców to też charakterystyczne zjawisko - ale jak żyje się x lat z jakimś Ogrem, to trzeba (przed samą sobą) nadrobić.

Gość kropka__
i dla sprostowania - nie napisałam też że podoba się każdej napotkanej kobiecie, ani że każda napotkana kobieta robi mu dwuznaczne propozycje, ani że każde której sie podoba próbuje zaciągnąć go do łóżka

Gość viiiiiiiiiiiiiii
"viiiiiii, a chcialbys byc zaczepiony przez kobietę?" Po pierwsze to ja zaczepiony byłem i to nie raz - tyle że w Polsce zdarza się to bardzo rzadko. Nie mówię tu o warunkach typu imprezy itp., tylko o warunkach "ulicznych". Po drugie - pytanie mało konkretne. Chciałbym, gdyby ta laska była bardzo atrakcyjna - to chyba jasne :D

Gość kropka__
tak viii masz racje, wszystko sobie wymyśliłam, żebyś dłużej ze mną dyskutował, i to nie jest tak że innych zaczepiają a Ciebie nie i nie musisz sie już martwić bo ja jestem mitomanką :)

Gość viiiiiiiiiiiiiii a ty jak wygl