Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alb_erto

Nadmierna atrakcyjność - CO ZROBIĆ??

Polecane posty

Gość viiiiiiiiiiiiiii
Mam wrazenie, ze autor samo spojrzenie odbiera jako podrywanie. Mozesz byc przystojnym facetem, ale kobiety maja rozum i raczej nie rzuca wszystkiego (zazwyczaj : chlopak/maz/dziecko) w pi**u zeby za Toba leciec Kobiety nie mają rozumu i rzucą chłopaka dla ładniejszego faceta, a męża będą zdradzały. Ale temat nie o tym. Mi chodzi o to, że kobiety nie mają inicjatywy, zwłaszcza w pierwszym etapie, jakim jest podryw. Dlatego same nie podchodzą, czekają na krok faceta. A co do wzroku, to akurat wydłużony kontakt wzrokowy z obcym mężczyzną należy uznać za sygnał. Oczywiście to może być mylne, ale ogólnie rzecz biorąc wzrok to jest max, na co stać Polki w pierwszym etapie (zaproszenie do podrywu).

Gość viiiiiiiiiiiiiii
"Mam wrazenie, ze autor samo spojrzenie odbiera jako podrywanie. Mozesz byc przystojnym facetem, ale kobiety maja rozum i raczej nie rzuca wszystkiego (zazwyczaj : chlopak/maz/dziecko) w pi**u zeby za Toba leciec" Kobiety nie mają rozumu i rzucą chłopaka dla ładniejszego faceta, a męża będą zdradzały. Ale temat nie o tym. Mi chodzi o to, że kobiety nie mają inicjatywy, zwłaszcza w pierwszym etapie, jakim jest podryw. Dlatego same nie podchodzą, czekają na krok faceta. A co do wzroku, to akurat wydłużony kontakt wzrokowy z obcym mężczyzną należy uznać za sygnał. Oczywiście to może być mylne, ale ogólnie rzecz biorąc wzrok to jest max, na co stać Polki w pierwszym etapie (zaproszenie do podrywu). PS. "Zaraz tam ściema" - ile masz lat?

Gość zaraz tam sciema
Mlode Polki maja teraz inicjatywe, zdziwilbys sie. Akurat to on mnie wyhaczyl jak to mowil, ale typ narcyza juz mnie nie interesuje.

Gość viiiiiiiiiiiiiii
"Mlode Polki maja teraz inicjatywe, zdziwilbys sie. Akurat to on mnie wyhaczyl jak to mowil, ale typ narcyza juz mnie nie interesuje." Młode mają, ale to jak już mówiłem - gimnazjum, ewentualnie szkoła średnia. I zazwyczaj w szkole, czy w grupie znajomych. Skrajnie rzadko w miejscach typu komunikacja miejska, ulica i do obcego faceta.

Gość zaraz tam sciema
wychaczyl * A Ty ile masz viiiiii

Gość viiiiiiiiiiiiiii
Bez różnicy, ja mam 25, a Ty pewnie nie masz 18. Zgadłem? I te akcje z koleżankami Twojego faceta rozgrywały się w okolicach gimnazjum. Popraw mnie i naprostuj, jeżeli się mylę :)

Gość najdziwniejszy....
"Czy dla was nie liczy się nic poza wyglądem? (...) Moja stała partnerka jest extraładną modelką, więc inne kobiety nie mają u mnie szans" po pierwsze - idiota i hipokryta :D po drugie - facet z klasa potrafi wybrnac z kazdej sytuacji pozwalajac zachowac twarz odrzuconej kobiecie, zachowujac przy tym jednoczesnie swoja 🖐️

Gość kropka__
nie ważne czy mi wierzycie niektóre kobiety nie mają problemu żeby zagadać do faceta. Mój często ma spotkania z kontrahentami a kobiety w biznesie nie są szarymi myszkami, żeby wstydzić sie zaproponować kawę czy dać wizytówkę z dwuznacznym tekstem. Kobiety bywają zdesperowane.Poza tym atrakcyjnych kobiet nie brakuje wiec czego maja sie wstydzić? nie maja nic do stracenia żeby zagadac do kolesia

Gość viiiiiiiiiiiiiii
Kropka - atrakcyjnych kobiet właśnie brakuje, jest ich max 1% wśród młodych. No i jak sama piszesz - chodzi o inicjatywę, gdy już się spotkają z facetem w jakimkolwiek celu, a nie wyrywanie z ulicy.

Gość kropka__
ok inna sytuacja chlopak siedzi przy stoliku pod parasolem i czeka na mnie. spóźniam się 15 min a w tym czasie juz sie jakas panna dosiada i o cos zagaduje. A jesli chodzi o ulice - gapią nie niemiłosiernie a dla mnie to nie jest miłe. I szczerze się zdziwiłam jak mi powiedział, że On też tego nie lubi. Myślałam faceci to uwielbiają w końcu podbudowuje to wasze ego. A tym czasem - jak facet nie ma kłopotów z samooceną nie będzie się chełpił zainteresowaniem u masy kobiet.

Gość zaraz tam sciema
viiiiii akcje z kolezankami mialy miejsce w okolicach poczatkow moich studiow, a jego kolezanki maily wtedy z 25-27 lat. Ja mam mniej. kropka__ ja Ci wierze po drugie - facet z klasa potrafi wybrnac z kazdej sytuacji pozwalajac zachowac twarz odrzuconej kobiecie, zachowujac przy tym jednoczesnie swoja Zgaszam sie z tym w zupelnosci, czesto chlopak zapomina jezyka w gebie, albo podnosi swoje ego tym, ze kobiety za nim biegaja. Tylko niedowartosciowany facet zkompleksami tak robi.

Gość viiiiiiiiiiiiiii
" viiiiii akcje z kolezankami mialy miejsce w okolicach poczatkow moich studiow, a jego kolezanki maily wtedy z 25-27 lat." To raczej musiały być słabe laski (przeciętne lub brzydkie i zdesperowane) - do tego głupie i prymitywne.

Gość kropka__
o własnie kobiety które go podrywają są minimum 3 lata starsze te mlodsze może sie i wstydzą

Gość Ricz jest stary
:classic_cool: :D

Gość Rick z mody na sukces jest
zajebisty...Ricz nie🖐️

Gość viiiiiiiiiiiiiii
Kropka - w sumie to mógłbym uwierzyć, ale tylko w to, że laski jakoś niesamowicie się gapią, gdybyś wrzuciła tu swoją fotę i wyszłoby na to, że jesteś megaatrakcyjną laską z top promila w populacji kobiet. Wtedy ok - Ty jesteś megamodelką, on megamodelem i laski się gapią. Ale nic poza tym - mało który facet w Polsce ma odwagę podchodzić do kobiet, a kobiety nie podchodzą w ogóle (i nie ma znaczenia, że facet będzie modelem). A jeżeli wyszłoby na to, że jesteś średnia laska, to raczej Twój facet jest też średni i coś sobie wkręcacie. Ale jakoś wątpię żebyś wrzuciła nam zdjęcie swoje albo swojego faceta, więc pozostają domysły.

Gość kropka__
ja nie muszę sobie wkręcać że mam atrakcyjnego faceta, ani tego że laski na niego lecą i adorują jak sie da - A Ty nie musisz mi wierzyć. Fakty mówią same za siebie - wizytówki, zaproszenia, a nawet pakowanie się do lóżka, Ale podkreslam nie musisz mi wierzyć Natomiast jakie znaczenie ma mój wygląd? Te kobiety nie gapią i nie podrywaja mnie tylko mojego faceta. (chyba że chodzi Ci o to że atrakcyjny facet cieszący się powodzeniem u kobiet nie zainteresowałby się dziewczyną "średnio" atrakcyjną - co za tym idzie sugerujesz że jeśli taka jestem nie moge być w związku z atrakcyjnym facetem)

Gość zaraz tam sciema
Troche przesadzasz viiiiii, ktora ze znanych kobiet jest dla Ciebie mega atrakcyjna? Wymien z jedna.

Gość viiiiiiiiiiiiiii
„Troche przesadzasz viiiiii, ktora ze znanych kobiet jest dla Ciebie mega atrakcyjna? Wymien z jedna. „ Jessica Biel. I takich lasek nie ma praktycznie w ogóle. Przy dobrych okolicznościach łażąc z tydzień po mieście można z jedną na tym poziomie zobaczyć. „Natomiast jakie znaczenie ma mój wygląd? Te kobiety nie gapią i nie podrywaja mnie tylko mojego faceta. (chyba że chodzi Ci o to że atrakcyjny facet cieszący się powodzeniem u kobiet nie zainteresowałby się dziewczyną "średnio" atrakcyjną - co za tym idzie sugerujesz że jeśli taka jestem nie moge być w związku z atrakcyjnym facetem) „ No właśnie - jest tak jak opisałaś. A lasek, które się zapierały, że ich facet jest mega i naj, to już sporo widziałem. I jeżeli same były przeciętne, to potem okazywało się, że ten ich mega facet jest tak samo średni jak one.

Gość kropka__
kwestia gustu viiii nie jestem z facetem po wyglada tak czy siak, z resztą całe życie zapierałam się że nie chcę przystojniaka bo jestem zazdrośnicą i nie potrzebne mi kłopoty z adoratorkami no to mam za swoje i ja nie twierdze ze jest nie wiadomo jak przystojny tylko ze laskie się do niego kleją co doprowadza mnie do szału

Gość kropka__
jessica biel jest bardzo ladna - bardzo kobieca

Gość viiiiiiiiiiiiiii
" kwestia gustu viiii nie jestem z facetem po wyglada tak czy siak, z resztą całe życie zapierałam się że nie chcę przystojniaka bo jestem zazdrośnicą i nie potrzebne mi kłopoty z adoratorkami no to mam za swoje i ja nie twierdze ze jest nie wiadomo jak przystojny tylko ze laskie się do niego kleją co doprowadza mnie do szału" Raczej nie kwestia gustu - albo inaczej, kwestia gustu tylko do pewnego pułapu. Powyżej są już atrakcyjni faceci oraz ładne laski, które podobają się prawie wszystkim. I to dlaczego jesteś z facetem nie ma w tym miejscu znaczenia. Może sobie coś dopowiadasz z tym klejeniem się lasek, bo jesteś typem zazdrośnicy (znam takie przypadki), a może podświadomie wiesz, że Twój facet jest mało atrakcyjny i na siłę sobie coś wkręcasz dla podbudowania. Nie wiem. A może faktycznie się kleją, ale jak nie jest typem przystojniaka to raczej mało realne.

Gość LEKARZ DOBRA RADAAA
ODTSAW W KONCU TE PROCHY NA SCHIZOFREMIE!

Gość najdziwniejszy....
"mało który facet w Polsce ma odwagę podchodzić do kobiet, a kobiety nie podchodzą w ogóle" moze do ciebie :D

Gość kropka__
viiii nie pojmuje skąd Twoje niedowierzanie

Gość PRAWDA TAKA JEST ŻE
ALE Z FACETÓW SĄ DEBILE!! kOBIETY PEWNIE ŚMIEJĄ SIĘ Z CIEBIE A TY MTYSLISZ, ZE SIĘ DO cIEBIE UŚMIECHAJĄ... ZAGADUJĄ DO CIEBIE BO PEWNIE CHCĄ USŁYSZEĆ TWÓJ DZIECINNY GŁOSIK GEJA! SKŁADAJĄ PROPOZYCJE NIEMORALNE BO CHCĄ ZOBACZYĆ JAK SIĘ MAISYNEK CZERWIENI.. OJ BIEDAKU PASZTECIKU!

Gość viiiiiiiiiiiiiii
"moze do ciebie" Do Ciebie tym bardziej. Swoje doświadczenia mam, ale żeby nie mówić o sobie (bo zostanę posądzony o brak obiektywizmu), to powiem o znajomym, który może mieć prawie każdą laskę... oczywiście jak wyrwie... i faktycznie wyrywa, ale zawsze musi zrobić to sam. Laski nie podchodzą pierwsze, mimo że ma wygląd modela. I w zasadzie potwierdza to tylko to, co wiem z doświadczenia - nawet jak podobasz się lasce, to pierwszy krok musisz zwykle Ty zrobić.

Gość viiiiiiiiiiiiiii
"viiii nie pojmuje skąd Twoje niedowierzanie " Z licznych doświadczeń życiowych. Takie gadki lasek o swoich facetach to jest przyjęty standard. Dlatego bardziej prawdopodobne jest dla mnie to, że jesteś zazdrośnicą i sobie coś wkręcasz, albo chcesz się pochwalić, niż to, że Twój facet faktycznie ma takie branie... zwłaszcza że jak sama przyznałaś, nie jest "nie wiadomo jak przystojny".