Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaferetyjeczka

moje zycie :(

Polecane posty

Gość kaferetyjeczka

19 Lat Szkoła nie skonczona ( od wrz.do szkoły spowrotem) Pracy nie mam Mama ze mną nie mieszka (alkoholiczka) Ojciec porzucił moja mame jak zaszła w ciąże Dziadek(alkoholik) Chłopak- jesteśmy prawie 2 Lata bardzo go kocham lecz 1.okradł moją rodzine nie wiele ale jednak 2.okradł swoją mame 3.sprzedaje 4.pali grude 5.imprezki imprezki 6.mamy zamieszkać razem lecz nie wiem czy jest sens w ogóle to robic i być z nim juz dużo razy się roztawaliśmy ale jednak wracałam 7.amfa 8.do tego sama to robie eh może życie jest do bani !!

Gość big in dżapan
A próbujesz zmienić swoje życie? Chyba nie... A chłopaka zostaw, bo sprowadzi cię na samo dno... O ile już tam nie jesteś.

Gość kaferetyjeczka
tak próbuje zapisałam się do szkoły,szukam pracy gorzej z nim juz nie raz płakaliśmy razem że tak być dłuzej nie może przychodzi weekend i znów jest to samo. Teraz powiedział że dosć wszystkiego imprez itp.,też zacznie szukać pracy jak myślicie poczekać jeszcze i zobaczyc czy chce jednak tej zmiany ?

Gość kaferetyjeczka
:((((((((( ide sie powiesic

Gość kaferetyjeczka
:( Sznurek się urwał i skręciłam nogę w kostce

Gość kaferetyjeczka
WY NIENORMALNIE IDIOCI WIDZIELISCIE ZE MOJA CÓRKA PISZE ZE IDZIE SIE POWIESIC I NIC NIE ZROBILISCIE !! BOZE SIWETY CO ONA ZROBILA MATKO BOSKA !

Gość kaferetyjeczka
WY NIENORMALNIE IDIOCI WIDZIELISCIE ZE MOJA CÓRKA PISZE ZE IDZIE SIE POWIESIC I NIC NIE ZROBILISCIE !! BOZE SIWETY CO ONA ZROBILA MATKO BOSKA !

Gość kijuvi
super ze zapisalas sie do szkoli i ze szukasz pracy. Obojetnie jaki bedzie tego skutek zawsze warto probowac. Co do chlopaka radzilabym Go zostawic. wiem latwo sie pisze, wiem tez ze Go kochasz. sama myslalam ze nie pokocham innego niz moj wczesniejszy, usprawiedliwialam wszystkie jego wady. teraz mam wspanialego a tamten nie dorownuje Mu nawet do piet. Mysle, ze moglabys sprobowac takiego rozwiazania jak zostawienie chlopaka; jesli naprawde Mu zalezy na Tobie i na Waszym wspolnym zyciu, zmieni sie i wtedy mozecie byc znowu razem. Jesli nawet to na Niego nie podziala i bedzie dalej taki jaki jest- to znaczy ze nie watrto. ale moze waro sprobowac tak zrobic. Pozdrawiam :)