Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzsiecalowac

to tak bardzo boli.

Polecane posty

Gość chodzsiecalowac

hej , mam chlopaka , jesteśmy ze sobą prawie rok i coś się miedzy nami psuje . był kochany , wrażliwy , do czasu kiedy nie spaliśmy ze sobą. od pewnego czasu wydaje mi się ,że przestało mu na mnie zależeć . ostatnio nawet potrafił odejść ode mnie. nie przytula mnie , nie piszę. rozmawiamy przez tel , spotykamy się , ale to zazwyczaj ja muszę go prosić o spotkanie. ;( on stał się obojętny , i on twierdzi ,że to moja wina ,że ja to wszystko wyolbżymiam . ale ja nie potrafię żyć bez niego , bo stał się częscią mojego ciała , mojej duszy . boże jak ja mam go zmienić . co mam zrobić żeby nasze uczucie znów stało się silne.? ja tak bardzo go kocham ;( najgorsze jest to ,ze kiedy ja potrzebuje powiedzieć mu co leży mi na sercu on twierdzi ,ze szukam problemów . chciałabym z nim porozmawiać szczerze , ale po prostu z nim sie nie da.. on mi tylko przytakuje... jejuuu... jak ja mam go zmienic , gdzie do cholery popełniam błąd. ? nie chce go stracić , tak bardzo nie chcę.. chcę mieć dalej swojego kochanego misia. proszę pomóźcie.

Gość GdańszczankaxX
kogo to obchodzi?

Gość gfdgdggfdgfg
Dorośnij dziewczyno. Twoje problemy są śmieszne. ;) Nie przytula, nie mówi, że kocha.. o matko. Nastolatką jesteś? "boże jak ja mam go zmienić" - ludzi się nie zmienia bo to nie przedmioty z plasteliny. Co wy macie z tym zmienianiem facetów?! Tak się nie da.

Gość chodzsiecalowac
ale on kiedyś był inny , kochał mnie, szanował . co mogło się zmienić. ? nie potrafię sobie odpowiedzieć na to pytanie ,w czym popełniam błąd. ;(

Gość chodzsiecalowac
tak owszem , jestem jeszcze m młoda.

Gość najwidoczniej chciał zaliczyć
Z tego co piszesz to chyba mu na tobie nie zależy...:( Widac młodziutka jesteś. Kiedyś inaczej będziesz patrzeć na "te" sprawy.Pamietaj, że nikogo nie można zmienić na siłę.

Gość fdgfdgfd
Zaliczył i szuka sobie innej. Czysta biologia. Po co dawałaś przed ślubem? Najmądrzejsze są kobiety, które czekają do ślubu i wcale nie trzeba być wierzącą, po prostu tak jest najmądrzej. A że media teraz wszystko kojarzą z seksem to i coraz młodsze kobiety się puszczają. raz, drugi, dziesiąty. A jak przychodzi do ułożenia sobie życia w wieku lat dwudziestu kilku to sie okazuje że porządny facet nie chce wydymanej na lewo i prawo rury. tak było zawsze, Amen.

Gość chodzsiecalowac
nie.. nie chciał zaliczyć , on nie jest taki , dzięki za dobicie .

Gość moonlight twice
posłuchaj, nic tu raczej nie pomożemy naczytasz sie tylko głupich pyskówek głupich ludzi, radze porozmawiać, zapytać sie wprost czy chce jeszcze z tobą byc, lepiej znać najgorsza prawdę niż sie tak męczyć i żyć w niepewności.