Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cały świat to ty

ślub kościelny a cywilny

Polecane posty

Gość cały świat to ty

ślub cywilny miałam równy rok temu, czy ślub kościelny może być taki jak normalnie wszyscy ludzie biorą??mamy z mężem córeczkę a ja nie wiem co robić jak ten ślub urządzić.pomóżcie

Gość tajasne
xchyba nie ma innej formy slubu koscielnego jak "zwyczajna" :) idziecie do ksiedza, mowicie co i jak, i umawiacie sie z nim na date slubu. on wam wszystko powie co trzeba zrobic.

Gość jesli juz jedną ceremonie
macie za sobą to drugiej nie musicie fetowac ... Moja siostra tak robiła .2 lata po cywilnym wzieli kościelny ślub. Ceremonia w dzień powszedni -czwartek- 2 swiadków ,rodzeństwo i rodzice .W domu tylko obiad jak w np święta i spokój .:)

Gość cały świat to ty
no tak ale mój ślub cywilny był bez niczego można powiedzieć bo wtedy byłam w żałobie po mamie, suknia ciemna, wszyscy ponurzy i to był mój ślub

Gość tajasne
ej, nie ma znaczenia jaki był Twoj pierwszy slub, drgi sobie zorganizuj jak sobie tylko zażyczysz. mozesz miec wesele, oczywiscie, czemu nie, nie ma powodów zeby sie ograniczac (nawet jakbys orzy cywilnym miala wielka impreze to nikt Ci przeciez nie zabroni zrobic drugiej!).

Gość szczęścia wam życzę
tylko mi chodzi czy ktoś mi nie zwróci uwaga i białą suknię i welon jak mam dziecko

Gość cały świat to ty
to mój powyzszy wpis także jest

Gość tajasne
a kto Ci ma zwrocić uwagę? jakas wredna babcia czy ciocia moze coś tam burknie, ale to nie zapraszaj po prostu wrednych ludzi na swoja uroczystosc, bo i po co - i tyle.