Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belssa

kobieta może mieć każdego faceta

Polecane posty

Gość najdziwniejszy....
kazdego faceta - tak kazdego mezczyzne - nie

Gość a nieprawda
prawiczka zadna baba nie moze miec :classic_cool:

Gość belssa
ale prawdziwych mężczyzn brakuje :(

jak to kto faceci idą przeciez na łatwizne ! po co sie wysilac starac ,takie jest podejscie dzisiejsze " tak niektórzy idą na łatwiznę np idąc w sobotę do klubu i wyrywają pannę na jedno puknięcie , tacy idą na łatwiznę są też tacy co szukają kobiety na dłużej ( tzn na dłuższe puknięcia) :p tacy też idą na łatwiznę .... i nie wiem czy nie na większą ;) i są też tacy którzy szukają fajnej , zdrowej i miłej kobiety do wspólnego życia :)

Gość belssa
ci ostatni mnie interesują :) ale gdzie sie ukrywają?

Regres🖐️---> "zdrowej":D tak, podoba mi sie to sformułowanie odnośnie wyboru wybranki:D;)

jovik zdrowej = normalnej :) Jadę jutro do Łeby pozdrów wszystkich ode mnie , wiesz gdzie ;) Już mówiłem to lorice by przekazała , no ale jak by zapomniała to wiesz ;)

wiem, wiem...:D:D Udanego urlopu. Ja tez spadam na niego- ale w odwrotnym kierunku, niz Ty:) 🖐️

stanowczo nie. za to facet może mieć każdą kobietę. widzę to na przykładzie moich przyjaciół - starali się nawet po kilka lat, ale w końcu dopięli swego. mimo że związki się rozpadły, sam fakt się liczy.

Gość belssa
nie zgadzam sie :) nie kazdy facet moze mnie mieć!

belssa nie zgadzam sie nie kazdy facet moze mnie mieć" Masz rację !!! wystarczy tylko popatrzeć na tematy na kaffe w stylu "jak mam odzyskać byłą " "co zrobić by wróciła" :D

A ja tam uwazam, ze istnieja kobiety, ktore przy odrobinie wysilku moga uwiesc kazdego faceta. Nie mowie tutaj o stalym zwiazku, tylko o krotszym lub dluzszym roansie. I wg. mnie te kobiety wcale nie sa latwe, po prostu maja to cos, co powoduje, ze faceci wokol takiej kobiety orbituja jak cmy wokol plomienia swiecy. I ja osobiscie troche zazdroszcze takim kobietom.

Gość belssa
brum nie zdaje sie tylko tak jest,ja to wiem :) wiem jaka jestem ,i potrafie sie oprzeć ,nie mogłabym z kazdy byc !

Gość belssa
kepalena jeżeli go uwiedzie na chwile tylko uważasz,że taka kobieta nie jest łatwa? nudzi się szybko i zaraz oglada sie za inną ofiarą

Gość belssa
chocby nie wiem jaki byl, to jak powiem nie, to nie. I nawet nie jest inaczej