Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brat mnie zabije

zrobiłam coś strasznego!!!!

Polecane posty

Gość gość
Mam ten sam problem, moj syn wrzucil 2 dni temu cała rolke papieru życia, i dzis zorientowalam sie ze kostka z plastkiem tez powędrował . U mnie woda podnosi sie do gory i schodzi , ale doradzcie cos bo moj maz dzis wraca z delegacji i raczej nie bedzie zadowolony ze musi przypychac kibel :/

Gość gość
Lol ten sam problem :D

Gość gość
Butelka po wodzie mineralnej. Trzeba odciąć dno butelki i strona z odcięty dnem wsadzić w spływ muszli i tak jak przepychanki oddychać....gwarantuje zadziała wszystko wyjdzie w górę:)

Gość gośćtedi1907
Mnie też to spotkało..Poradzila niezawodna stara komunistyczna gumowa zsawka którą kilkakrotnie "uzylem"oczywiscie w muszli

Jesli jesteś ze szczecina z okolic polecam pogotowie kanalizacyjne Mieszkam w domku mają dobry sprzęt nam sciągneli kibelek udrożnili spiralą mechaniczną sprawdzili kamerą nawet namierzyli specjalnym lokalizatorem gdzie siadła rura a pozniej wyczyscili wukiem powiedzieli ze jak się powtóży niestety oznacza ze rura już jest do wymiany ale poki co jest ok strona do nich polecam zawsze doradzą pozdrawiam www.pogotowie-kanalizacyjne-krecik.pl