Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek Pociel

Czy atrakcyjnosc fizyczna u faceta ma znaczenie??

Polecane posty

Gość piotrek Pociel

czy wy szanowne kobitki uwazaci , ze atrakcynosc u faceta ma znaczenie i czy duzo daje w zwiazku i jak duyzm jest atutem prose tylko o szczere odpowiedzi jezeli mozna bardzo dziekuje za udzielenie odpowiedzi

Gość tak oczywiście ma znaczenie
ale jak facet robi błędy ortograficzne, to czar pryska, chocby był najpiękniejszy na świecie:D

Gość szaliczek
tak, ale wazniejsze jest dla mnie to czy facet jest zadbany, czy uzywa dezodorantu, myje zeby, ladnie pachnie wole zwyklego faceta a zadbanego niz przystojnego a syfiarza

Gość entkastudentka
dobre pierwsze wrażenie w związku - partner nas pociąga, ale facet moze być srednio atrakcyjny i pociagac jak ma to coś albo inaczej mowiac charakter ;)

Gość szaliczek
Ale najzdrowszy jest serek podnapletkowy. Mniam :)

Gość buhahahahaahhaahah
autorze zeby zgubiles czy seplenisz :D?

Gość piotrek Pociel
literowka lecz jak nie umiesz nic napisac to nie pisz

Gość jak sie jest niskim
to masz -100 do atrakcyjnosci czyli 0 :D

Gość piotrek Pociel
Ja mam 168 cm i łysieję, twarz okrągła, niezbyt ciekawa. Najładniejsze laski mnie nie chcą i się zastanawiam, czy to nie przez wyglont?

Gość nie znosze spaslakow
Tak oczywiscie, ze ma znaczenie - partner musi nas pociagac. Z tym ze facet musi byc tylko troche piekniejszy od diabla, a wtedy znajdzie sie dziewczyna ktorej sie spodoba.

"Liczy się wnętrze", sama się przekonałam na własnej skórze, że nie. I nie wydaje mi się żeby z facetami było inaczej. Bo jak to mówią wygląd przyciąga, charakter zatrzymuje

Gość piotrek Pociel
podszyw :) ja mam 182 i jestem brunetem o sniadej karnacji wiec sobie wypraszam takie insynuacje

Gość Mirablues
Wygląd jest ważny, bo od tego się zaczyna nasze pierwsze wrażenie. Ale od razu dodam, że ważniejsze od nienagannej urody jest to coś w oczach.

Gość piotrek Pociel
czy jest tu dziewczyna , ktorej bym sie podobal?? mam proste czarne wlosy i sniadą karnacje mam 183cm wzrostu i jestem typem sangwinika z domieską choleryka i uwielbiam postawic na swoim to tak ogolnie lecz jetem ciekawy czy ktorejs przypadlbym z tego opisu jaki wam dalem do gustu

Gość to jest tylko koleżanka
nie bo seplenisz:D

Gość piotrek Pociel
no jak tak uwazasz to trudno :( ale mnie nie znasz i gwarantuje Ci ze w realu mowie plynnie :) a ze czasami walne sie i literki zjem to trudno tak ogolnie przedstawilem sie bo trzeba by bylo mnie zobaczyc na zywo wtedy jest zupelnie inaczej lecz jak dla ciebie taki mankament jak zjadanie czaami liter juz dyskwalifikuje to zaczynam watpic w twoja inteligencje a gwarantuje Ci glupie kobiety u mnie odpadaja

Gość oj tammm
jak dla mnie może być :D