Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama radzia

przesyial noce a teraz budzi sie co chwile. co robic

Polecane posty

moj maly przez miesiac jadl ok 19tej butle mleka i spal tak do 5-6tej potem mleko i do 7-8 jeszcze dostpal. a teraz budzi sie co 2-3 godziny. to chce jesc. to chce sie bawic, to chce sie przytulic. co robic? ma 8.5 miesiaca

Gość MOJA MA TO SAMO
zęby!!!!!!!! moja jak zabkuje to podaje jej nurofen ale i tak czasem budzi się w nocy i biedna rzuca sie w łóżeczku i obija o szczebelki, dlatego wtedy najczęsciej biorę ją do siebie to przynajmniej jak sie przewraca to ma miekko :)

mozliwe ze zeby... bo rosna ale czemu nagle domaga sie jedzenia. i to sporo ... . w dzien ladnie je. jak w nocy chce podac mu wode to wrzask . a wydaje mi sie ze nie powinien w nocy 2- 3 razy po 210 wypic

Gość w temacie
na bank zęby. Przechodziłam przez to, przeszło, jak hurtem wyszły trzy. Ale przez półtora miesiąca myślałam, ze oszaleję - budziła sie co godzinę i tylko by wisiała na cycu,a jak wkładałam do łóżeczka to krzyk. Też miała wtedy 8 miesięcy.

tylko ci zostaje uzbroic sie w cierpliwosc i przeczekac moja co jakis czas tak ma i z tym jedzeniem tez w ogole jest niejadkiem ale jak ma na zeby to potrafi w ciagu nocy 3 całe butle wciagnac... za jakis czas wraca do normalności ...

Gość Mamiiii
daj mu czopek na noc lub syrop. tez mysle ze zebki mu wychiodza u mnie to samo bylo trzeba zacisnac zeby i do przodu:)

Gość wkurzona położna
zamiast czopka,lepszy jest żel na dziąsełka! mniej szkodliwy mi sie wydaje. a jak sie zachowuje w dzień? może mu się pory dnia i nocy pomyliły?

Gość Mamiiii
u mnie nic nie pomaga zel maly ma juz 12 zebow wychodza teraz trojki obydwa na raz budzi sie z placzem oczka zamkniete i tylko przytulenie bujanie i syrop lub czopek pomagaja .czasami maly ma tez goraczke wtedy to juz czopek jest wskazany (daje jak temp jest powyzej 38,5) czopek to paracetamol wiec nie obciaza zoladka jak syrop z ibuprofenem

NA BANK ZEBY Moj ma 13mies i wczoraj od polnocy do 1 nie spal tyl darl sie wnieboglosy :O dalam mu panadolu i zanal . Nie martw sie to minie. :)