Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja...........

Moja fota do oceny

Polecane posty

Gość kupa na maśle
troche duzo 59 przy 167, ja mam 172 i 55 a nie wygladam bardzo szczuplo jestes ładna , ale brwi masz zmienic bo skoda zeby taka ładna buźka wygladała tak "tanio" :P

no ja jednak polecam makijaz permanetny- sama tez mam bo tez sie bawilam w wyrywanie brwi za dzieciaka :P ale ogolnie "szwarno dziolcha" jakby powiedzialy wsioki ze slaska

Gość cksummer
chyba wazysz troszke wiecej , ja przy wzroscie 168 waze 60kg i wybacz ..ale mam duzo mniej cialka no chyba , ze cie ta sukienka tak pogrubia

w głowie sobie poukładasz i dasz sobie dziewczyno radę... z tymi zdjęciami to już amok...

Gość kupa na maśle
ja wyrywam od 15 roku zycia i przez te 5 lat mi odrosly ladnie , nie powiem poczatki byly bardzo łyse :D

Gość ja...........
chyba mam wagę :/

Gość kupa na maśle
troche schudnij i bedzie git :P

u roznych osob waga sie roznie rozklada wiec to ze jedna wyglada inaczej od drugiej wazac tyle samo przy danym wzroscie nie jest niczym dziwnym

tez bym dodala swoje foto ale boje sie ze mnie ktos pozna :D tym bardziej ze pisalam ze chlopak nie chce ze mna sypiac... przypal by byllll :D gratuluje autorce odwagi

Gość kupa na maśle
ta ra ra to napisz pod pomaranczowym nickiem :P

kupa- no jak teraz dodam swoje foto to wszyscy beda wiedziec ze to ja :D albo napisze sama do siebie z nicku tarara,myslisz ze sie ktos zorientuje? :D

Gość kupa na maśle
jesli ktos tego topicu nie widzial to napewno sie nikt nie kapnie :P

@takakakaka (offtop/podwątek o brwiach) Mnie osobiście strasznie mierzi to współczesne parcie na naturalność (jakby w ogóle była ona możliwa w świecie powszechnej depilacji nóg, pach, okolic bikini, farbowania włosów przez sporą część kobiet itp., przykłady można mnożyć). Przez ogromną część ubiegłego wieku kobiety miewały cienkie brwi (ekstremalny przykład: elegantki międzywojnia) i bardzo często podkreślały je dodatkowo kredkami; nie udawano, że makijaż nie jest makijażem, bawiono się nim, była w nim odwaga i pazur - codziennie, a nie tylko od wielkiego dzwonu, bo piątkowa impreza, wesele, studniówka czy cokolwiek innego i trzeba "się odstawić". Współcześnie tendencja jest zupełnie odwrotna, ale to cały czas tendencja - efemeryda. :P Widywałam piękne, nietuzinkowe kobiety, którym cieniutkie brwi pasowały jak ulał - do ich nieszablonowej urody i stylu inne byłyby po prostu nieodpowiednie, np. spłyciłyby charakterystyczne rysy. I bardzo mnie cieszy, że te panie nie poddały się nieszczęsnej presji na jedyny słuszny model "naturalnego" wizerunku - dzięki nim świat jest ciekawszy, a moje oko syte. ;)

ja juz w ogole jestem cala sztuczna, operacja plastyczna, makijaz tak permanetny jak i zwykly, tipsy... i dobrze mi z tym i slysze od facetow komplementy :D po co byc naturalnym. naturalne piekna potrafia docenic kobiety a faceci patrza chyba pod innym katem- takie odnosze wrazenie.

Gość takakakaka
Ja dodam swoje bo jestem cieawa tyle ze zdjecie bedzie z coreczka

Gość kupa na maśle
ta ra ra a jaka mialas operacje plastyczna? :P ja tez chce se zrobic:P

Gość kupa na maśle
takataka masz troszke z nosem cos i okragła buzie ale ogólnie nie jest zle ::P

Gość takakakaka
no ale przyznasz ze jej nie pasuja te brwi

Gość kupa na maśle
tarara to jestes ty ?? :P

Gość takakakaka
nos jak nos

Gość takakakaka
A ja tam lubie swoj nos

Gość pasztet zawsze musi sie dowart
OŚCIOWAĆ ŻAŁOSNE!!!

Gość kupa na maśle
ja ma takie zboczenie ze jak cos we mnie nie jest idealne to tego nienawidze , dąże do idealu w kazdym stopniu :classic_cool:

Gość takakakaka
hmmm ty jestes taka piekna pewnie to poraz nam swoja urode to sie kompleksow nabawimy hahahaha