Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samam mamaaa

Samotnosc mnie zabija.Nie potrafie tak zyc.Pomocy

Polecane posty

Gość samam mamaaa

Nie radze sobie z niczym.Kolejny samotny wieczor.Dziecko spi a ja niewiem co mam ze soba zrobic.Mam ochote gdzies uciec odpoczac od tego wszstkiego.

Gość A ona nie ma wacka
Rozumiem ciebie doskonale mam to samo, ale ty także masz dziecko dla którego powinnaś być codziennie uśmiechnięta

Gość żona kazika kontra hedora
wyskocz na jakieś disco, pobawisz się, potańczysz z samcami i może poznasz jakiś ciekawy egzemplarz :)

a koleżanki ,przyjaciółki ?? Zaproś do domu ,pogadajcie sobie hmm raczej poplotkujcie :) napijcie sie winka , pooglądajcie jakieś fajne filmy zamówcie pizze i dobrze sie baw.Albo wyskocz gdzie na piwko ze znajomymi cokolwiek. A że tak zapytam gdzie tatuś>?

Gość samam mamaaa
Nie jestesmy razem.Dzis moj byly okazal sie skurwielem(poznalismy sie jak dziecko bylo male i bylismy razem 9 miesiecy, mieszkalismy razem).Rozstalismy sie 4,5 miesiaca temu i co jakis czas sie odzywa.Tak jak teraz dzwonil mowil ze kocha ze teskni.Ale klamal.Nienawidze go.Niecche miec z nim juz nic wspolnego.Bez jakichkolwiek uczuc potraktowal mnie jak smiecia.To zajebiscie boli.Nie mam z kim dziecka zostawic.Nie moge usiedziec w miesjcu. Boje sie wieczorow.Dopada mie stres.Nie mam z kim zostawic dziecka a wyszlabym gdzies pobawic sie zapomniec ale nie ma jak.

Gość samam mamaaa
Moi rodzice nie zyja.Babcia od strony ojca dziecka tez ma wnuka gdzies.Ja nie dlugo zwuariuje.Ale sobie cos zrobie.

Gość samam mamaaa
:(

Gość to może wychodź z dzieckiem
rozumiem, że chodzi Ci o towarzystwo w ogóle, więc może poszukaj jakiegoś klubu mam czy coś takiego, poznaj dziewczyny, które mają dzieci w podobnym wieku.

Gość samam mamaaa
Mam koleznaki.W ciagu dnia nie odczuwam samotnosci.Ale wieczorem nie moge usiedziec w domu.

"Uciekaj, przyjacielu, do samotni swej. Widzę, żeś ogłuszony hałasem wielkich ludzi i żądłem małych. " ;)