Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellohellobaby

prosze pomozcie!!!!! ;(((

Polecane posty

Gość hellohellobaby

biore tablteki anty, z 15 mniut temu zwielam i teraz niestety odbylam wizyte w lazienke .. no glupio troche mozna powiedziec ze mialam 'luzny stolec' no nei biegunke..a wiem ze przy ostrej biegunce trzeba przyjac kolejna tablteke..czy myslicie ze u mnie jest taka potrzeba????boje sie zeby potem nei bylo;(((((

Gość hellohellobaby
pomocy!!!

Myślę, że nie musisz się martwić jeśli "to, co zrobiłaś w łazience" się nie powtórzy do 4 godzin, czyli do wchłonięcia się tabletki. Przecież stolec nie leci od razu z żołądka, gdzie trafiła tabletka, tylko z jelit gdzie już było przez trochę, więc to rozwolnienie mogło być spowodowane jednorazo przed zażyciem tabletki. Biologia.

Gość Agggggggggga
nie no 1 tabletkę się przyjmuje a nie kilka. I to że masz biegunkę to nie znaczy że masz wziąść następną jedną tylko się bierze na dzień a jak przedawkujesz to dopiero problemy się zaczną

Gość Agggggggggga
wiem że bierze się jedną bo brałam przez 6 lat

Co, do postów nade mną, zdaje się "Agi", nie zgadzam się! W każdej ulotce tabletek jest napisane, że jeżeli 4 godziny po zażyciu tabletki wystąpi ostra bigunka - nie "luźny stolec", tylko jak będzie z Ciebie leciało, należy zażyc następna tabletkę, bo ta może nie zdąrzyła się wchłonąć.

Gość Agggggggggga
TO ZALEŻY JAKIE BIERZE

Gość Agggggggggga
BO TE KTÓRE JA BRAŁAM TO NORMALNIE SIĘ JE BIERZE A NIE ZE WZGLĘDU NA BIEGUNKĘ, TAK PISAŁO W ULOTCE

Gość Agggggggggga
np Syndi 35 pisze żeby normalnie brać chyba ze po tygodniu nie przejdzie to nie robić przerwy między listkami tylko brać dalej