Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alimiel

jak mam go poderwac?

Polecane posty

Gość alimiel

Witajcie... Ehh ciężka sprawa przynajmniej w moim przypadku. :( Poznałam ost faceta (tzn dostrzegłam go) pracuje w osiedlowym kiosku. Przystojny dobrze zbudowany blondyn o anielskich oczach... Az mnie ściska gdy na niego patrze. Widze jak na mnie patrzy i jak się do mnie uśmiecha. Odwzajemniam oczywiście ale nie wiem co dalej? Wszyscy mi mówią ze koleś strzela za mną oczami ze się uśmiecha... Ale ja boje się tak porostu podejść do niego i powiedzieć "podobasz mi się... Mozę się umówimy?" nie jestem na tyle odważna. i chyba tez obawiam się odrzucenia... Na razie chodże do niego 3 razy dziennie i kupuje chusteczki bo nic innego nie umiem wymyślić :( PROSZEEEEE Pomóżcie no... Co ja mam zrobić... Jak zagadać i wogole. Meczy mnie juz te tylko patrzenie na siebie...

Gość a ty co sie zakochałeś
staszek to zawsze coś palnie:D

Gość mateoseven
jesli to kiosk to zapytaj go o jakis magazyn , jaka ma zawartosć najlepiej taki który ciebie intetresuje , pochwal sie swoimi zainteresowaniami np gotowanie sport itp na przykładzie czasopisma ( magazynu ) zapytaj jego czym sie interesuje i podstawe juz masz reszta w twoich rekach :)