Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne niebo

Kto ogladał film Almodovara "Złe wychowanie"???

Polecane posty

Gość czarne niebo

Właśnie zaczęłam oglądać. Słyszałam, że to jest dobry film, ale wyłączyłam po 10 minutach. To jest jakiś żart? Najpierw pokazują jakiegoś geja w różowej koszuli. Później pokazują jakiegoś śpiewającego na scenie transwestytę , który zapowiada kolejnego śpiewającego transwestytę (ten drugi to przynajmniej ładnie śpiewał :P) Po występach ten drugi transwestyta idzie macać chłopaka przy motorze... I tyle widziałam. Jest jeszcze sens oglądania? Cały film taki będzie? Czy lepiej sobie odpuścić i zapomnieć o tym filmie?

Gość czarne niebo
Ja pierdolę :O Tego się nie da oglądać! Zrobiłam kolejne podejście. A tam koleś transwestyta zrobił loda temu drugiemu, a późnij jak ten zasnął z wzwodem, to transwestyta się na to nadział :O :O :O Jestem zdruzgotana. Lepiej wywalę gdzieś ten film, żeby więcej na niego przypadkiem nie trafić :O

Gość czarne niebo
Nikt tego nie ogladał? :O

Gość nskjnfvkjf
ja oglądałam, bardzo dobry film. Ale ja bardzo lubię filmy Almodovara.

Gość czarne niebo
Ja oglądałam wcześniej "Porozmawiaj z nią", ale złego wychowania nie jestem w stanie obejrzeć :O

Gość czarne niebo
A możesz polecić jakiś film Almodovora, gdzie nie będzie takich scen jak w tym? :P

Gość to może najpierw
obejrzyj ten film do końca, a potem oceniaj;/ lżejszy będzie "wszystko o mojej matce", ale po przeczytaniu Twoich wypowiedzi nie jestem pewna, czy Almodovar jest najlepszym pomysłem na wieczór dla Ciebie.

Gość czarne niebo
Na dziś to już w ogóle sobie odpuszczę oglądanie :p Chciałam obejrzeć do końca złe wychowanie, ale za bardzo się zniesmaczyłam :( Jeżeli tak wyglądał dopiero wstęp to boję się wiedzieć co było później :P "Wszystko o mojej matce" obejrzę. Ogólnie często słyszę o postaci Almodovara i jestem zainteresowana jego twórczością. Jednak z tego co piszesz wynika, że jego filmy nie są raczej dla mnie stworzone :P Mimo to postaram się obejrzeć przynajmniej kilka jego filmów. Wprawdzie trochę może być dziwne, że tak zareagowałam na "Złe wychowanie"ponieważ obejrzałam kiedyś salo :D