Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżagodowa

kafelki w lazience jak urozmaicic wystrój???

Polecane posty

Gość dżagodowa

hej wam! robimy remont łazienki w naszym mieszkanu,lazienka 2x4 czyli doscy duza i oczywiscie chcemy ją całą wylozyc w kafelkach tylko nie zeby bylo tak nudno ;] macie jakies fajne propozycje zeby wystroj byl ciekawy ?

mam nadzieję że ci się spodoba. Widziałam łazienki w kamieniu. Przepiękne

Gość ja rzucilam z dnia na dzien
kafelki roznego koloru :P

kamienie, takie mozaiki solne, ale nie wiem, czy chcesz tyle kasy wydac. takie szklane jakby scianki, nie wiem jak tio sie nazywa, bardzo fajne

Gość fhgfhgb fghty
Blondynka: Ej ruda pożycz mi szampon! Ruda: Przecież masz swój, nowy, widziałam jak kupowałaś! Blondynka: Tak ale on jest do włosów suchych, a ja już je zmoczyłam.

Gość dżagodowa
szklane scianki? hm nie wiem o czym piszesz;] ale brzmi fajnie, chociaz bardziej z plytek ceramicznych bym chciala jednak tylko w jakies ladnej stylizacji

Gość głos ze śmietnika
należy wszystkim domownikom i gościom uzmyzłowić, że w tej łazience nikt papieru do podcierania doopy nie będzie używał , palcem należy się podcierać i smarować po płytkach i wszelkie graffiti na glazurze mile widziane :)

Gość dżagodowa
mozaiki w sumie sa fajne ale za duzo roboty i troche za drogie. jakies rozne przeplatane kolorki ale zeby pasowaly do siebie i lazienki ale nawet nie wiem z kjakiej firmy szukac..a no i sami to bedziemy robic bez fachowca wiec nie moze byc za trudne:P

zle sie wyrazilam http://www.wnetrza.webzine.pl/plytki-szklane-1/ takie plytki musisz wiedziec najpierw jaki styl Ci sie podoba, jaki masz w mieszkaniu, i na podstawie tego co chcesz osiagnac mysl nad materialem

no mozaiki, szczegolnie te solne, to kupa kasy jest :O ale niektore sa bardzo efektowne...

te płytki szklane są super, tylko czyszczenie tych szczelin będzie męczące

Gość dżagodowa
łał ! sa faktycznie piekne ale nie sadze zeby byly na moja kieszen, nawet nie wiedziałam ze takie pieknosci robią :)

Gość to lusksfery
chyba są;) i rzeczywiście, wyglądają rewelacyjnie.

Gość Opoczno, Tubadzin, Paradyz
wygoogluj sobie, maja boskie zestawy plytek.

o no wlasnie luksfery :P

Gość carlica
moj nr 1 to zdecydowanie paradyz, maja piekne aranzacje: paradyz.com

Gość dzagodowa
te szklane sa super ale nie w tej cenie... mam juz pomysl na arnazacje ;] zabudowana kafelkami wanna, cala lazienka w jednej kolekcji kafli no i chcialabym zeby byly w kolorze beżu, jasne , i bardzo mi sie podobaja jakies obrazki na nich ;]

Gość zrob sobie np
czarne kafelki i fioletowe fugi :D slicznie to wyglada

Gość dzagodowa
o fajnie brzmi, nie slyszałam o takich kolorach fug ;] ale za to slyszałam ze mozna klasc kafle bez fug!

Gość carlica
a mi sie wydaje, ze takie czarne kafle i fioletowe fugi to wclae nie jest fajne polaczenie, troche wieje latami 90 kiedy modne byly biale kafle i czerwone fugi:P takie polaczenie szybko sie opatrzy. trzeba stawiac na klasyke w lazience. kolezanka pisze o bezach, swietny wybor. zobacz np to: http://www.paradyz.com/Collection/bathroom/junona-mogano-genius http://www.paradyz.com/Collection/bathroom/delicate_touch

Gość carlica
mozesz tam od razu na stronie skalkulowac sobie cene czy w ogole mozesz tyle pieniedzy przeznaczyc na kafle.

ta srtylizacja z drugiego linku bardzo fajna ;] Paradyz,paradyz...hmm.. cos kojarze , to polska firma?jakas lepsza?

Gość moja kumpela
zrobiła sobie ze zwyczajnych wcale niedrogich ale sporawych wielkościa kafli tonację granatowo- delikatno różową. Byłam w szoku, do tego w takich samych kolorach ręczniki. Aż ze zdziwuenia nie mogłam wyjść, że się udało takie froty zdobyć.

Gość dzagodowa
wlasnie to cos takiegpo mi chodzi, tylko ze Twoja kolezanka pewnoe sama to dobierała kupiła troche takich i troche takich a ja szukam tak jakby całej kolekcji w ktrej sa rozne kolory i tonacje