Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżagodowa

kafelki w lazience jak urozmaicic wystrój???

Polecane posty

Gość taa niedobra pupa
niiie wiem czy to ładne i gdzie ma zastosowanie.... Mam okno w łazience, i wychodzi na drogę, trochę za dobra widoczność...

Gość elizabetkaaaaa
tą okleine to tylko takie małe, jak dla dzieci ;] , rodzinka niby cos tam mowi co i sie podoba, ale najwiekszy wplyw ma jednak wspolokator:P

Gość allegra_1604
Spróbuj raczej z roletą niż tapetą witrażową. Proponuje kupić roletę w biały kolorze, będzie wpuszczać światło i nikt nic nie zobaczy, albo idź do szklarza niech wstawi mleczną szybę :)

Gość allegra_1604
rzeczywiście ładne :) na na FB widziałam konkurs Paradyża :) Zgadujesz zabytek i możesz wygrać niespodziankę :)

w tej lazience zrob sobie lustro wenecki, przykleja sie taka folie, nawet nie drogie, swiatlo wpada noramalnie a z zewnatrz nic nie widac, dzkeki , fajnie ze Ci sie podobaja mi tez, juz na nie choruje;] i na bank zamawiam

Gość carlica
a co mozna wygrac na fb? bo na ich stronie jest link do konkursu, w ktorym mozna wygrac nawet wycieczke jak zakupisz te kafelki skoro tak ci sie podobaja.

Gość carlica
w ogole widze, ze na fb troche inaczej sie gra, zbiera sie punkty itd. na ich stronie wystraczy, ze odgadniesz i masz troche szczescia i cie wylosuja;)

Gość elizabetkaaaaa
o to nawet fajne nagrody, ja czytalam sobie na stronie paradyza regulamin i informacje,ale idzialam ze nas fejsie jest duze zainteresowanie;]probujecie cos swoich sił?

Gość allegra_1604
ja spróbowałam na FB od razu jak zobaczyłam konkurs :D zbieram punkty i leczę na wygraną ;d

Gość allegra_1604
a na stronce można wygrać albo wycieczkę, ale musisz kupić płytki za co najmniej 600 zł w dniach 1.07-12.09.2010 zachować paragon, albo kubeczek za odgadnięcie wzorów piękna :)

nie chciało mi sie czytac na fejsie bo strasznie duzo kometarzy ;] wiec jest zainteresowanie i trzeba sie spieszyc zeby nagród zostało dla nas:P

Gość allegra_1604
no stronce codziennie do wygrania po 10 kubków a na FB 20 niespodzianek starczy starczy :D

Gość carlica
ja tez o kubeczki gram, faktycznie na stronce jest 20 kubkow, a wydawalo mi sie, ze 20:>

no to nie mA co gadac tylko grac ! ;] ja juz wybrałam, zmowiłam, zamowlam na przyszly weekend pana Tadzia:D i bedziemy robic;]

Gość wszystkie te wasze
pomysły takie same nic nadzwyczajnego :( każdy daje linka do prawie takiej samej łazienki, szału nie ma....

Gość pastafarianka
kupcie różnokolorowe soczyste kafelki i przyklejajcie!

Gość smoothie
roznokolorowe? ale jak ze czarny i zielony?, dzagodowa ta mozaika wyglada super jak lazienka kleopatry:P

Gość allegra_1604
dla urozmaicenia kup sobie plekse i przyklejaj do niej różnokolorowe tapety co tydzień będziesz mogła mieć nową łazienkę ;]

Gość carlica
no bo skoro w takim style sie spodobaly lazienki to takie juz wysylamy;) wszystkie sa ladn,e jakbysmy taka zobaczyli u kogos znajomego to z pewnoscia bysmy pochwalili;)

Gość allegra_1604
Ja się zachwycam tymi stylizacjami od Paradyża. Są zarówno nowoczesne jak i klasyczne w bardzo wysokim standardzie :) Moje ulubione łazienki.

Gość carlica
dokladnie, sa takie luksusowe, a przystepne:> w ogole to wygralam kubek:d

Gość elizabetkaaaaa
no fajne fajne, pomysłowe te aranzacje na stronce maja, nie wiem czy sama bym tak wymyslła stylizacje ;]

ladne to wszystko co pokzaujecie, ja juz wybralam dawno, i nawet poradzilam sie dekoratora bo zaproponowali darmowo w salonie paradyza i dlatego tylko jemu to zawdzieczam ze fajnie to wszytsko wychodzi

Gość allegra_1604
a co wybrałaś?

Gość carlica
wow, pieknie tez masz taka jasna lazienke, masz okna?

no mam ale dachowe, bo jedna sciana jest scieta, no i tez tak wlasnie chce na jasno, zeby powiekszyc optycznie pomieszczenie , ciesze sie ze Ci sie podoba, dlugo ich szukałam :D

Gość elizabetkaaaaa
mi tez sie podobaja, nawet jesli masz dachowe okna to fajnie to wyjdzie, a co dasz na ta sciane skośna??