Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 38-latka....

Placze....

Polecane posty

Gość 38-latka....

....prawde mowiac nie chce mi sie zyc

Gość Pijanapowietrzem
bo?

Gość ja rzucilam z dnia na dzien
to dla Ciebie: http://www.ruszzmiejsca.neoma.pl/ zaufaj mi, wejdz tam, i zamow subskrypcje, i poczekaj z decyzja az sie subskrypcja skonczy

Nie wiem,czemu to robisz, ale ja tez rycze i czuje sie tak samo, jak Ty, w ogole nie chce sie jutro obudzic. A co sie stalo?

bo jestem nieudolna matka.... bo nie mam juz sil dla mojego 17-letniego syna, ktory znowu przegila i nawalil.... bo jestem ze wszystkim sama... bo nie chce mi sie zyc!!!!

bo moj facet spotykal sie z inna, a ja mu wybaczylam, ale czuje sie jak szmata.... bo wygladam teraz koszmarnie... i nie wiem co mam zrobic....

Gość Pijanapowietrzem
nie wybaczaj zdrady,nigdy

Gość Lena M.
ja tez niestety płacze bo się zakochalam a jestem mu zupelnie obojętna :(

wybaczylam....tzn to byl taki szok, ze wlasciwie jestem obok tych zdarzen, zachwuje sie jakby nci sie nie wydarzylo trauma trwa nie zyc

Gość Pijanapowietrzem
a co z synem nie tak?

Gość pogadasz na gg z drugą matką?

ne chce ze mna rozmawiac nic nie robi z moja pomoca wybrnal ze szkolnych niepowodzen, z poprawka a teraz zawalil praktyke.... nie chce zyc!

Gość Dalilalalalala
Powiedz mi, czy martwi Cię coś czego nie da się naprawić? Jeżeli jest szansa na poprawę to dlaczego chcesz ją sobie sama odebrać? Syn jak syn, w tym wieku nastolatkowie sprawiają masę kłopotów. Facet spotykał się z inną, wybaczyłaś i teraz żałujesz? Zawsze możesz zmienić zdanie. Źle wyglądasz? Zadbaj o siebie. Każda kobieta jak wcina byle co ni zapomina do czego slużą kosmetyki to źle wygląda. Zadbaj o siebie. Zacznij sie zdrowo odżywiać, uprawiaj jakis sport. To wpłynie korzystnie nie tylko na Twoj wygląd, ale i na samopoczucie. Endorfiny robia swoje ;) Nie poddawaj się. Póki jeszcze mozna cos zmienić to trzeba próbować. Każdy jest kowalem swojego losu. Możesz wziąść się za bary ze swoim życiem i dac sobie szanse na szczęście lub usiąść, załamać sie i płakać. Co wybierasz?

to nie maz..... jestem rozwodka od 6 lat..... mezczyzna, jak myslalam, mojego zycia, z ktorym spotykalam sie od czasu do czasu,mieszka zza oceanem

z zyciem juz dawno wzielam sie za bary, niezle dalo mi w kosc, naprawde.... na codzien nie wygladam zle, dbam o siebie, nie jestem smutasem, nikt ich nie lubi, chodze na silownie..... nikt nie wie, z jakimi borykam sie problemami a ja po prostu nie chce zyc

38-latko,ponawiam

24005437

Gość Kochanie takie zycie jest
38-latka....