Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JuLLia1988

Nie kocham swojego chłopaka :(

Polecane posty

Na poczatku chciałabym napisac ze bardzo prosze was o jakies wsparcie. Nie wiem co mam zrobic znalazłam sie w takiej sytuacji ze poprostu mam juz wszystkiego dosc. Poznałam chłopaka prawie 3 lata temu no i w sumie nie znałam go za bardzo.Gdy zaczełam z nim byc to wydawało mi sie ze go Kocham przez rok moze potem juz było coraz gorzej wszystko było u mnie wymuszone nawet nie potrafiłam mu tego powiedziec mecze sie do tej pory bo on zapewnia mnie ze mnie kocha i ze sie zabije jak go zostawie. A juz tak dłuzej po prostu nie chce zyc i nie chce robic nic na przymus. Zawsze chciałam z nim o tym pogadac ze to nie ma sensu i zawsze mnie szantazowal ze sie zabije z mojego powodu wiec dalej to ciagnełam bo było mi go zal wiem ze jestem za dobra ale nie chce nikogo skrzywdzic ale jestem tez nieszczesliwa. Moja mama twierdzi ze powinnam to jak najszybciej skonczyc bo sie tylko mecze i marnuje wiecie ja jestem nie brzydka on moze nie jest za ładny ale nie o to chodzi ,ja bym chciała byc tylko szczesliwa ale nie wiem jak mam mu to powiedziec zeby go nie zranic.

Gość Autorkatematuokociem
nie zabije sie nie zabije gwarantuje mnie 2-ch takich psycholi straszyło samobojstwem olałam to po jakims czasie chociaz na poczatku latałam za nimi jak debika proszac zeby sobie nic nie robili;/ on robi to specjalnie, manipuluje toba oczywiscie moi psychole maja sie swietnie:P i zaden bynajmniej nie wyglada na martwego

Gość mala82848284
Kochana,to zwykły szantaż emocjonalny!!!Rozumiem twoje rozterki,mój były mąż też mnie tak szantażował,a jak odeszłam to mówił że mnie zabije jeśli nie wrócę.Spokojnie,nic sobie nie zrobi,to taka metoda na ubezwłasnowolnienie drugiej osoby.Zacznij żyć swoim życiem,zadbaj o siebie i swoje szczęście,bo cóż wart jest facet,który w takiej sytuacji posuwa sie do takich manipulacji??Cóż wart jest facet,który nie poradzi sobie bez dziewczyny??

Gość Shinn
Ja też tak miałam, no i cóż. Chłopak nadal żyje. Szantaż szantażem ale nic sobie nie zrobił ;) i jakoś przetrwał rozłąkę. Chociaż mój nadal próbuje coś ułożyć ale mam nadzieję, że niedługo zrozumie, że jestem jego przeszłością ^^