Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wam tez

wam tez...

Polecane posty

Gość wam tez

...ciekną butle z Aventu nawet jak wydaje sie byc dobrze zakrecona? Bo mam dwie duze i jedna mala i kazda i juz nie jestem z nich tak zadowolona, kupa kasy i na nic....

Gość mnie jedna ciekła
okazało się ze była pęknięta nakrętka. upadła mężowi podczas mycia i się przyznał dopiero po czasie. Niestety tymi butelkami rzucać nie można.

Gość czasami trzeba............
to dziwne , bo moja wlansie spr. szcegolwo i nie ejst peknieta i cieknie, mojej kolezance i szwagierce tez....nie wierze ze kazdej z nas pekla nakretka...to taki chyba bubel z tego aventa!!

Gość wam tez
no ja mam 3 jak pisalam, zebym miala z 80% pewnosci, ze byc moze nie bedzie ciec, to wycieram pod nakretka smoczek i teraz rzadko, ale jeszcze co ktorys raz wszystko ochlapane przy mieszaniu np. mleka...

Gość ale nikt tutaj
a ten system odpowietrzajacy to chyab taki pic na wode....mleko leci bokami o nocnym karmeiniu nie ma mowy bo chyba bym kurwicy dostala...

Gość mnie jedna ciekła
E tam ja miałam chyba z 8 butelek aventu i tylko jedna ciekła. Uważam, ze nie ma lepszych butelek niż avent.

no to możliwe ,ze ja na taką właśnie trafiłam, ja miałam jedną, bo dziecko cycowe i tylko od wielkiego dzwonu używałam

Gość do góry ......,,,,,.hej
ja również używam butelek z aventu i niestety ciekną , dodam że butelka nigdy mi nie upadła , więc pęknięcie odpada.

Gość hej...
ja mam to samo, muszę bardzo uważać, żeby za mocno nie dokręcić butelki, bo wtedy jakby smoczek się wygina i ciekn ie (tak mi się wydaje, że to właśnie smoczek jest winny, nie sama butelka). Najlepsze moim zdaniem są butelki Nuk, nigdy się nie zawiodłam:)

Gość wam tez
Ze smoczkow uspakajajacych NUK jestem bardzo zadowolona wiec moze butelki tez beda ok, bo te aventowskie juz mnie denerwuja... A ksztaltem smoczka przypominaja AVENT, tzn. sa szersze...? Najgorzej, jak wyjezdzam gdzies, niby w domu ok, a po przyjezdzie zalane wszystko...

Gość hej...
Sa właśnie butelki nuk z szeroką szyjką, taką jak Avent i myślę, ze sa o niebo lepsze. A jakie piękne kolorki mają... wiem, ze to nie najważniejsze, ale jak oko cieszy;) I niekapki z Nuka też sa świetne, szczerze polecam, chociaż szwagierka kupiła ostatnio kubek zAventu i też go chwali, tylko cenowo to obydwa około 40zł.

Gość wam tez
a jakies linki do tych kubeczkow, moze sie skusze i sprobuje....

Gość hej...
Właśnie znalazłam stronkę z porównaniem tych kubeczków http://www.dzieciowo.pl/2009/04/kubki-niekapki-nasz-prywatny-poligon-doswiadczalny.html http://www.nokaut.pl/szukaj/kubek-niekapek-nuk.html http://www.babyclub.pl/product-pol-3373-Kubek-niekapek-AVENT-200ml-Dekorowany.html A w jakim wieku jest twoje dziecko? może jeszcze coś ciekawego znajdę dla tego przedziału wiekowego;)

Gość wam tez
ma 10 mc