Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimbabwa deszczowa

Czemu ona mi to zrobiła?! Zrujnowała moją przyszłość! ;/

Polecane posty

czemu na płatne cóż rodzina ,jakaś dziecinna ta rodzina albo ma kłopoty finansowe obiecać a pózniej się wycofać

Gość zimbabwa deszczowa
przecież zdałam maturę ej

ale co rodzice? ja rozumiem, możesz być zła że obiecali ale nie raz w życiu ci ktoś coś obieca. a z ciekawości, jaki kierunek? bo jak jakiś beznadziejny to ja bym swojemu dziecku nie dała kasy na czesne :D

w dzisiejszych czasach maturę zdałby średnio rozgarnięty gimnazjalista, więc nie ma się czym chwalić.

Gość zimbabwa deszczowa
kłopoty finansowe są, tylko tak to jest że mój brat w ogóle nie chce iść do pracy, jest już dorosły i zamiast odciążć nieco rodzinę to on gra w gierki komputerowe. skończył licencjata i czeka aż mu fucha sama wpadnie, od razu by chciał za biurkiem robić :O o pracy fiycznej nawet nie myśli. egoista pieprzony :O

Gość noemi...
a praca w dysk to tez 2 dni i to wieczorem, bedziesz chciala to znajdziesz tym bardiej ze pokoik masz wiec mozesz cos na miejcsu poszukac a nie ulotki i koniec

Studiuj, oni na pewno dołożą, a jak bratu zacznie głód do oczu zaglądać, to ruszy dupsko do roboty.

właśnie. dobra kasa jest w klubach. cóż, pozostaje tylko życzyć powodzenia i dużo wytrwałości ;)

Gość zimbabwa deszczowa
szukałam już, nawet wstępnie dzwoniłam do różnych firm które się ogłaszały i staram się być dobrej myśli, że znajdę jakąś pracę. ulotki też nie są złe. niektórzy oferują 6zł/h i wtedy na 5 godzin stania to jest 30zł. Ta kwota razy 3 dni pracy to 90zł i już mam na jedzenie i bilety.

Gość czana krowa w kropki bordo
Idź do dziekanatu i zapytaj o stypendia socjalne i o kredyt studencki. A po pierwszym roku można już mieć stypendium naukowe, nawet kilka jak ktoś jest naprawdę dobry. Także nie łam się!!! To twoje życie i możesz je sobie zorganizować tak, jak chcesz.

Gość joi bt
Ty się nie złość na rodziców, bo sama widzisz, że mają kłopoty finansowe. Może o wielu rzeczach jeszcze nie wiesz a oni nie chcą sami z siebie powiedzieć.