Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleanskin

brzydzę się laskami z tatuażami

Polecane posty

Gość facet swoje zdanie mieć musi
A czy jak wszyscy zaczną srać w parkach to ja też muszę ?

Gość cleanskin
To powiedzcie z jakich pobudek ludzie się dziargają?? jedno proste pytanie, ale chyba za trudne dla was:)

z powodu głupiej mody, tak samo golą sobie odbyt :D

Gość aitakNAJBARDZIEJprzegrany
od kiedy zrobilismy sobie tatuaże czujemy sie bardziej zwiazani

Gość janusz palikot
a z jakich pobudek zadaja takie denne pytania,chyba proste,ze podoba sie tatuaz skoro sie dziara,tatuaze sa super

Gość mam tatuaz
w 10 rocznice slubu :)

Gość cleanskin
najlepsze jest to, że im się wydaję, że są oryginalni, a na ulicy co drugi bezmózg łazi wytatuowany:D

uśmiałem się jak Raduś , kochaś Dody, Dodusie przerobił sobie na indianina, ale jaja....

Blondyn jedziesz dalej :classic_cool:

Gość janusz palikot
a co drugi bezmozg nie jest wytatuowany,jestes przykladem

Gość durniejszego tematu nie bylo
Zacznijmy od tego ze mam tatuaze dla siebie, ludziom w wiekszosci ich nie pokazuje... Fakt, czasem odkryje, ale tatuaze mam dla siebie NIE DLA INNYCH

Gość cleanskin
tak, a szczególnie w miastach widać tą wytatuowaną hołotę, az oczy moje cierpią, że musza na to patrzeć:o

A na co Ci tatuaż dla siebie ? :D

Gość janusz palikot
a jak oczy cierpia jak czytaja co takie pustaki jak ty wypisuja,zalosny jestes gosciu,popatrz na siebie,pewnie jestes oblesny bleeee

Gość czy to jest prawda???
a prawda to, że w tatuażach lęgną się robaki? ze ta farba się rozkłada i gnije i robale się tam robią?

Gość bolinozka
bo mi sie podoba estetycznie? tak samo jak innym podobaja sie blond wlosy, pomalowane paznokcie, wysolaryzowana skora, czy kolczyki w pepku. o gustach sie podobno nie dyskutuje, czesci podobaja sie tatuaze i tej czesci moge sie podobac, co wcale mnie nie martwi.:P poza tym, moj tatuaz nie jest prawie widoczny, a jesienia i zima to juz w ogole, wiec nawet bys nie wiedzial, ze mam - buahahah.

Przyznam że nie chciałbym na tyłku dziewczyny zobaczyć tatuażu "kocham Pawła" :D

jak po co dla mnie?? A moze dla kogos?? To najdurniejsze co moze byc... A po co sie maluje? Sie ladnie ubieram? Gole sie? Dla siebie zeby sie lepiej czuc ze soba, zeby siebie akceptowac! \Tatuaz chcialam od najmlodszych lat. Teraz mam dwa i wali mnie to czy sie komus to podoba czy nie!

Ja was trochę podpuszczam, ale widzę że wiele osób nie potrafi wytłumaczyć dlaczego, makijaż można zmienić, włosy odrosną, to nie boli i nie kosztuje dużo, a tatuaż to dość kosztowna sprawa i raczej trwała.

Gość czy to jest prawda???

Gość cleanskin
Teraz mam dwa i wali mnie to czy sie komus to podoba czy nie! właśnie teraz potwierdziłaś, jacy arogandzcy są ludzie z tatuazami

Gość cleanckin dobrze gadasz
Dziary maja pojebani ludzie

Gość bolinozka
ooooj, jak ktoś np. spali sobie skórę słońcem, to też ciężko potem zmienić. dlatego, że mi się zwyczajnie podobają. są wg mnie ładne. dla tego samego powodu kobiety robią sobie operacje plastyczne, farbują włosy itp. a, że trwałe - tym lepiej. jestem raczej stała w poglądach, konsekwentna. chciałam mieć konkretny wzór w konkretnym miejscu przez parę lat, mam go już od kolejnych paru i nawet nie myślę o tym, aby usunąć, podoba mi się tak samo, jak kiedyś. ale owszem, jestem przeciwniczką tatuowania imion swoich sympatii itp. bo są czynniki, których nie możemy przewidzieć. ktoś powie, że pokochał na całe życie i nie mogę tego negować, ale są też wypadki, potem wdowy, samotność etc., a następny facet nie będzie przychylnie patrzył na imię poprzednika na piersi. ja mam wytatuowany symbol pasji mojego życia, jest malutki, estetyczny i wiele dla mnie znaczy. i cieszy mnie, że ludzie, którzy interesują się tym samym, widząc tatuaż, uśmiechają się do mnie. tatuażami uzewnętrzniamy się, jeśli tatuaż jest przemyślany, to oddaje nasz temperament, poglądy. i wolę chyba, żeby ktoś mnie oceniał po treści, jaką niesie tatuaż niż np. po kolorze oczu, włosów czy wzroście.:)

ja poprostu nie moge zrozumiec co komu do tego co nosze pod ubraniem? Moja sprawa,tak? Tatuaze mam 10 lat i w zyciu ich nie zalowalam. Chociaz sa duze to nie zawsze musze je wystawiac na pokaz. W pracy malo kto wie ze je posiadam. Sa dla mnie. sama dla siebie czuje sie wyjatkowa. No i to by bylo na tyle w tym temacie... Ja nie mowie ze ktos np z irokezem na glowie wyglada jak duren bo to Jego sprawa co nosi... A to ze tatuaz jest na stale?? Liczylam sie z tym i nawet bym nie chciala tylko na chwile.. Milego dnia Wam zycze Narazie

Gość cleanskin
a najgorsze są te laski, które maja tatuaż z tyłu na lędźwiach, jakieś tam wzorki, na taką to nic tylko pawia puścić :D

Gość bolinozka
nie rozumem z cynkiem.

Gość bolinozka
a można przeczytać bez zakładania konta?

raczej nie da się, książka zapisana jest w formacie PDF i trzeba ściągnąć na dysk.