Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkurzona_ja

mścić się ? co zrobić ?

Polecane posty

chce by ktoś spojrzał na mój problem z boku. I powiedział gdzie tkwi mój błąd, czy powinnam się mścić, czy cokolwiek robić. Byłam z chłopakiem 2 lata, było ok, dopóki nie zaczął wtrącać się jego brat. Przyprowadzał mu na noc swoją dziewczynę, żeby u niego spała. Mój chłopak mieszkał sam w jednym akademiku, a brat w drugim z 2 kolegami. Tłumaczył się, że jest tam ciasno i żeby jego dziewczyna spała u mojego chłopaka. Uważam, że to jest obca dziewczyna dla niego, w dodatku spała tam w koszulce dla prostytutki. Powiedziałam mu, że ma ją wyrzucić. I tak się stało, dziewczyna poszła do swojego chłopaka. Za miesiąc sytuacja się powtórzyła, tylko ta dziewczyna zamknęła drzwi w pokoju mojego faceta, żebym nie weszła i jej nie wyrzuciła. Brat stwierdził że jestem dziwna i w domu rodzinnym zaczął mnie obrażać. Oprócz spania, mój facet musiał jeździć po te laskę na dworzec, zawozić gdzie chciała itp. Rozstaliśmy się z tego powodu. Po pewnym czasie zeszliśmy się znów. Było ok, lecz stało się jak stało przeczytałam wiadomość od tej laski do mojego faceta, w której nazwała mnie kurwiskiem i gnidą., za to że nie pozwalam jej spać u mojego chłopaka. Co najśmieszniejsze panna ta za kilka dni pisze do mojego faceta, czy ją zawiezie do nich do domu. Zażądałam jakiejś reakcji od mojego faceta, bo niby jakim prawem ona mnie wyzywa. On niby zadzwonił do brata, lecz jego panna powiedziała, że to ja mam ja przeprosić, że kazałam ją wtedy wyrzucić. Powiedziałam, że ja tak tej sprawy nie zostawię. Mój chłopak powiedział, że nie chce się kłócić i lepiej jak się rozstaniemy. Przyjęłam to do wiadomości i powiedziałam, ze miarka się przebrała. Jak oni mnie oczerniali to ja mówię, że mam chociaż prawo wytłumaczyć jego rodzicom jak zostałam potraktowana i dlaczego nie chciałam do nich jeźdzć i jak pięknie wyraża sie dziewczyna ich syna.Zabronił mi mój facet, powiedział, że wyniknie z tego awantura, że rozbije związek jego brata itp. Ogólnie się bał. Wiem, że jest on nic nie wart, ale jednak ta dziewczyna i brat rozbili mój związek, wyzwali mnie. Co robić mścić się? Jak to zakończyć? Dlaczego ja ciągle mam byc poszkodowana bo brat mojego faceta szukał sobie miejscówki do pieprzenia się.

Gość joi bt
to nie oni rozbili Twój związek tylko pizdowatość Twojego faceta to zrobiła.

Gość Mart84
dokładnie, jak facet nie ma swojego zdania i daje się tak manipulowac? to czy warto z takim być? a po cholere masz sie mścić... oliwa sprawiedliwa, życie samo da mu po dupie za tą cipow...tość ;)

Też wydaję mi się że to raczej wina twojego faceta , że nie potrafił się postawić .