Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radson20

Jakie kwiaty na zaręczynach

Polecane posty

Gość Radson20

Jakie kwiaty będą dobre dla przyszłej narzeczonej a jakie dla jej mamy?

Gość rafal_1987@o2.pl
Dla narzeczonej czerwone goździki, dla mamy bombonierka :classic_cool:

nie chcialabym dostac gozdzikow na zareczyny :P zdecydowanie bardziej cieszylyby mnie biale roze ;)

Ja dostałam czerwone róże, a moja mama....nic, bo jej przy tym nie było. Oboje jesteśmy przeciwnikami szopek. Rodzice o oświadczynach - zaręczynach dowiedzieli się przez telefon potem. I od razu uprzedzę, nikt nie był wcale urażony. Jeśli już musisz, to kup dwa podobne bukiety, większy dla ukochanej, mniejszy dla mamy. Albo poproś panią w kwiaciarni, one pewnie mają doświadczenie w tych sprawach i Ci doradzą.

Gość rafal_1987@o2.pl
Jesteś banalna moja droga, róże tym samym co pierwsza randka zaczęta od big maca :D

wieloznaczne kwiaty muszą być: dla narzeczonej róże, dla mamusi chryzantemy w doniczce papierowej w razie rzutu celowanego w twoją głowę.

oj Rafal.. wydaje mi sie,ze to ja jestem kobieta i to ja wiem, co na swoim miejscu wolalabym dostac :D Gozdzikow nie lubie, kojarza mi sie z taka wymuszona praktycznoscia - tanie i dlugo stoja :P a roze.. proste, klasyczne, eleganckie... :P

Gość jfjfjf
lilie

Gość mam tatuaz
lilie białe to raczej po wyraźnej sugestii przyszłej narzeczonej, bo to "grobowe" kwiatki.

wlasnie :D gdyby ich tak kupic z 50 :D to na zareczyny idealne dla partnerki :)) czerwone i tak ich pelno ;d zawsz emi sie to podoba ale jak takie cos jak to co wyslalam to ooghhh :/ ohyda

moglby byc jeden kwiat, ale to musialoby byc cos egzotycznego. Nie wiem, jak sie te wszystkie kwiaty nazywaja, ale lubie takie nietypowe :)

Gość facet swoje zdanie mieć musi
Storczyki :D