Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marekz Krakowa

kobiety!!!! apel!!!!!!

Polecane posty

Gość Mqa10
niby wszystko się dziedziczy po rodzicach. jednak patrząc na moją siostrę całkowicie się różnimy. ja mam raczej dosyć cienkie kości, nie najcieńsze. mam 167 cm wzrostu waze 53kg. natomiast siostra jest raczej potężną dziewczyną i mimo,że jest młodsza budowe ciała ma osoby dużo starszej. jest to kolejne potwierdzenie tego co mówią tu dziewczyny. waży jakieś 60kg przy wzroscie 174, nie ma wcięcia w talii, nie ma biustu i ma płaski tyłek, jednym słowem mówiąć KŁODA, zero kobiecości. więc uogólnianie wagi jest zbędne. i do tego nie wygląda na drobną kobietę, jest wręcz odwrotnie.

Monikaaaaaaaaaaa to my chyb apodobnej budowy jestesmy z tym ze ja musze pilnowac aby nie przytyc :P

Gość jaaaaaa.
nie ma sensu prowadzic skoro autor was olał i nakreca do tycia !!

Gość jaaaaaa.
nie ma sensu prowadzic skoro autor was olał i nakreca do tycia !!

Gość kikamka
jaaaaaalkjkljlkjlkjgggggg- to jak je przetransportujemy ode mnie do Ciebie? Aż tak trudno Ci przytyć? W życiu bym nie pomyślała, że trzeba się umęczyć, żeby przytyć:)

Gość jaaaaaa.
nie ma sensu prowadzic gadki skoro autor was olał i nakreca do tycia !!

Gość jaaaaaa.
nie ma sensu prowadzic gadki skoro autor was olał i nakreca do tycia !! ale widac ze sa jeszcze glupie pindy!!!!!!!

Gość kikamka
a po co nam autor?

Gość autor robi to samo co
tzw. "wszyscy" - dyktuje nam kanon do którego mamy się dopasować. Co mnie obchodzi czy jemu i jego kolegom podoba się dziewczyna w przedziale wagowym 65-70 kg a powyżej 80 to już nie bardzo, poniżej 50 też jaśnie panowie nie raczą zaszczycić mnie swoją uwagą. Z kogo Ty się autorze uważasz?

Gość jaaaaaalkjkljlkjlkjgggggg
hmmm nie wiem:) nie mam pomysłu jak to zrobić tak uwierzcie ze niektórym jest ciężko przytyć moj tata jest bardzo szczupły a mama normalnejj budowy ja nigdy sie nie odchudzalam chociaz zawsze znajdzie sie jakis madrzejszy co to lepiej ode mnie wie. chceprzytyc ale nie da rady moze jak zajde w ciaze i po ciazy mi zostanie:) ale to jeszzce duuzo czasu musi minąc bo młoda jestem

Gość kikamka
jaaaaaalkjkljlkjlkjgggggg - a słodycze, kaloryczne potrawy, nic nie pomaga?

Gość jaaaaaalkjkljlkjlkjgggggg
nie:( własnie najbardziej lubie potrawy z żółtym serem ktore jak waidomo sa kaloryczne, słodyczy tez sobie nie odmawiam

Marek! Normalnie mnie podbudowałeś hahaha :) za to wielkie dzieki- masz tu buziaka :* muaaaach. Ale i tak trochę brzuszka muszę zrzucić :)

Gość świat schodzi na psy :(
PRZYJAŹŃ UMARŁA :( jedynym prawdziwym przyjacielem człowieka może być tylko PIES :(

Gość Waze
68 kilo, a kazde w odpowiednim miejscu! Wychudzenie nigdy nie bylo i nie bedzie atrakcyjne, podobnie jak jak zwaly sadla. Marek z Krakowa gora.

Gość no to ja powiem
puknij się w łeb. może wam odpowiada okrągła kobieta ale dla nas jest to udręka. jeszcze niedawno byłam szczupła i czułam się super. teraz ważę 73 kg i jest mi źle. W sklepach niema dużych rozmiarów, zakupy stały się udręką. Upały są nie do zniesienia. Nie czuję się sexy. Bardzo żle mi w mojej skórze. Nie czuję się atrakcyjną kobietą przez te kg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!