Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda-zona-smutna

mam dosc meza

Polecane posty

eee tam na spokojnie, oni na spokojnie nie rozumieją huknąć trzeba. Przy ostatniej kłótni (jakieś 2mce temu) rzuciłam w męża mięsem schabowym, surowym :-D cały wieczór się później z tego śmialiśmy

Gość noga@.pl
Tak to jest kiedy panna leci na kasę.

Mam podobnie. Kilkuletnie dziecko + drugie w drodze. Nie uklada nam się od dłuższego czasu i czasami dopadają mnie wątpliwośći, że źle zrobiłam, że zdecydowalam się na 2gie dziecko, ktore zresztą bardzo kocham. kilka razy męża spakowałam i kazałam mu się wynosić (mieszka u mnie), ale on nie chce. W ogole strasznie się przy nim zmieniłam. Jestem zamknięta w sobie. Zerwalam wiele znajomości. Nie potrafię się odnależź. Jestem wiecznie zasmucona.

wiem, że poleci grom krytyki na mnie - również tej niesprawiedliwej, ale kiedy wychodziłam za mąż za tego człowieka (wlaśnie: rego) to był zupełnie inny. Doskonale się maskował. Więc uważajcie dziewczyny. Najlepiej pomieszkać z kimś bez ślubu, żeby wyszło szydło z worka.

Gość nefret90@o2.pl
Matka, żona, kochanka - odezwij się na maila jeśli chcesz. Mam identycznie. Do tego byłam zmuszona zrezygnować z wielu znajomości i teraz jestem właściwie sama. Z synem.