Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(kkk....

nie mam co jesc

Polecane posty

nie mam co jesc, a mama zobaczyla w sklepie jakas ladna bluzke i poszla pozyczyc od sasiada na ta bluzke, ja jej mowie zeby na jedzenie cos pozyczla a ta ze ja juz sama powinnam sie utrzymywac, dobra mam 19 lat miesiac temu stracilam prace a teraz nie moge znalesc to z czego kur.... mam sie utrzymywac!!!!!! jestem glodna!

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chyba nie jest tak zle skoro macie interet,........

Gość taka sama ale inna
zrób sobie pierogi :)

internet podkradamy sąsiadowi

to podszyw z tym podkradaniem, internet jeszcze jest bo ja placilam ale juz niedlugo mi odetna bo ona nie zaplac, nie mam nic na pierogi

ona chodzi do babki na sniadania obiadki w domu to tylko pali fajki itp, ja jestem ciagle poklocona z babka nie da sie z nia wytrzymac

też sobie chyba zajaram

czasem jak wroci cos mi przyniesie do jedzenia od babki ale to co jakis czas... wstyd sie przyznac ale zaczynam sie nastanawiac nad jakims sponsorem tyylko boje sie ze kiedys bede tego zalowac, ale z czego mam sie utrzymywac;/ pracy szukam codziennie to na rozmowach sie konczy,niech ktos mi cos doradzi.......

z tym zajareniem podszyw!!!!!

Gość doradca terenowy
przyjdz do mnie na obiad zapraszam zona sie ucieszy i dzieci

szczerze? jakbym nie miala za co jesc to pewnie tez bym sie zastanawiala nad sponsorem bo wiem jak dzis o prace trudno. z tym ze jesli juz sie na to zdecydujesz to badz z jednym facetem a nie z kilkoma, bo moim zdaniem z jednym to jest taki "uklad" a jak z kilkoma to juz jest kurestwo.

nie dzieki;/

nie no jak juz to chodzi mi o jednego sponsora, tylko boje sie ze bedzie mi z tyym zle ,czy nie bede zalowac, czy jest jakas osoba ktora miala sponsora?

a nie masz zadnej rodziny, przyjaciolki, kogos bliskiego zeby powiedziec jaka masz sytuacje, zeby ktos Ci pomogl...

Gość doradca terenowy
da ci 100zl za godz

nie bardzo nie mam nikogo takiego

to wez moze cos w sklepie na zeszyt, a jak znajdziesz prace to oddasz. mozesz poszukac ogloszen z jakims chalupnictwem nawet i zawsze Ci pare groszy wpadnie

mam chopaka ktory jest w zakldzie karnym, rodzina zadna mi nie pomoze, kolezanki przeciez mi nie bede dawac jesc bez przesqady

ja nigdy sponsora nie mialam ale mialam stycznosc z dwoma kolezankami ktore mialy starszych sponsorow i zylo im sie zajebiscie... Wycieczki, zakupy, pieniadze. Ja pracuje i wole pracowac niz miec sponsora ale jesli nie ma sie czego do ust wlozyc to i sposob patrzenia sie zmienia. Moim zdaniem taki uklad niewiele sie rozni do zwiazkow innych ludzi typu kobieta+ facet, gdzie facet utrzymuje kobiete. Takich zwiazkow jest przeciez masa ale o nich nikt zlego slowa nie powie bo niby jest miedzy nimi "milosc" a tak naprawde nikt milosci udowodnic nie moze. Jesli bedziesz miala taki uklad z jednym to mysle ze nie bedziesz zalowac tylko musisz sobie znalezc kandydata bez zony i jakiegos normalnego a nie maniaka seksualnego. Tak zeby wam obojgu ten uklad odpowiadal- wtedy nie bedziesz miala sobie niczego do zarzucenia.

ale ja codziennie szukam !!! jak nie mam dodwiadczenia to koniec rozmowy i kazda sie tak konczy, nawet na glupie ulotki nie ma miejsc, jesli jest tu jakas osoba ktora korzystala z uslug sponsora bardzo prosze zeby sie wypowiedziala na ten temat

Gość no i właśnie za każdym razem
skąd jesteś zaprosze cię do siebie u mnie się najesz;)

no tylko zeby trafic na normalnego, ale wtedy to juzb starce chlopaka :( mam metlik w glowie

czekaj czekaj... to ty masz chlopaka? jesli masz chlopaka to niech on ci da jesc.......to chyba nie jest zbyt wielka prosba?

napisalam ze moj chlopak siedzi w zakladzie karnym, ciekawe jak ma mi dac jesc? to nie jest zadna oprowokacja