rezerwowy nick 0 Napisano Sierpień 7, 2010 od dzis zaczynam brac tabletki anty..pierwszy raz wiem ze powino sie brac o stalych porach...ja zdeczydowalam sie wieczorem jeszcze dzis nie wzielam. Zastanawiam sie jak to jest z piciem alkoholu???? np. jestem na imprezie urodziny czy cos pije alkohol a tu pora na tabletke...ma brac czy nie a moze jednak rano wziosc??? z rana brac...boje sie ze zapomne i nie wezne jak wy sie z tym radzicie...?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wez sie ogarniiij Napisano Sierpień 7, 2010 ja nie biore o stałych porach,jak mam ustalone,ze wieczorem to wieczorem.Od 18-20. Zawsze tabletke biore przed impreza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rezerwowy nick 0 Napisano Sierpień 7, 2010 ja mam na mysli stala pora np od 7:00 do 10:00 rano albo od 18 do 21 tylko jak wieczorem to waidmo gdzie sie zabaluje wypije piwo czy drinka a tu tabletke trzeba wziosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie antybiotyk Napisano Sierpień 7, 2010 tylko hormony wiec mozna brac a jak sie boisz to ustal sobie inna wczesniejsza godzine brania anty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach