Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczka21

AQUA SLIM kto się przyłańcza ??? :)

Polecane posty

ja zaraz rozpoczne 3 tydzien mam zamiar ją pić dłuuuuuuuuugo :) moje efekty narazie to: czuje sie ogolnie lżejsza, zalatwiam sie często, dużo sikam, i widze że schudły mi ramiona :)

narazie na wadze nic nieubyło...ale ja ogolnie byłam odwoniona jak tydziuen zaczełam pic wode dziennie flaszka po flaszce to mi 2 kg przybyło odrazu :/ ogolnie malutko pilam szklanka na dzień góra a jak wiem teraz ze zapłaciłąm i mam wlane to do butelki to mnie zmusza do picia i pije dzien w dzien :) po całej flaszce :)

ale ogolnie czuje się lżjsza i rano czuje jak mi żeberka wystaja a wcześniej to mialam prosto o jak leżalam

Gość mogem siem przyłańczać
cokolwiek to znaczy

Gość Gosia1988
ja tam nie pije - nie wierze w dzialanie tego proszku(nie przecze,ze komus to nie pomoglo);-)

chchiałąbym zeby do rozmowy przyłączały sie kobietki ktore cos naprawde schudły na tym , i chcialabym wiedziec jak długo to stosowały i wogole :)

Gość jenyyy
Pisze się PRZYŁĄCZAć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TAK SAMO jak włączać. Najpierw słownik potem odchudzanie :P

Gość Gosia1988
misiaczka21 ja tam dokladnie nie wiem co to,bo na oczy tego nie widzialam.Jestem tez ciekawa efektow...i moje pytanie,jak to smakuje??

jak dla mnie jest pyszne :) inni narzekaja ze słodkie ze obrzydliwe i mdłe, ze jak woda z cukrem itp ale mi smakuje :) lepiej mi wchodzi niz normalna woda

Gość Gosia1988
a można to pic z czyms innym czy tylko woda?

Gość Gosia1988
to cukier zawiera,ze jest slodkie??

Gość Gosia1988
ja pije kawe z cukrem (3 dziennie),do tego kefir i troche coli zero wiec nie wiem czy ten aqua slim mi cus da.

możliwe ze ci da :) bo ja jem normalnie nieodchudzam sie specalnie :) wsumie to głownie mi chodziło o nawilżenie organizmu ale se myśle.. "eeeh takie aqua slim w śreodku mi niezaszkidzi " :) i sobie wlewam i pije a tu nagle widze jakies efekty :)