Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamcia Dancia

co wybrać ? kucyka czy źrebaka?? prezent komunijny

Polecane posty

Gość mamcia Dancia

no więc mamy kupic corce na komunie zwierzaka, a na konia nie ma mniejsca zresztą ona sie zabije na duzym koniu to jakiej rasy kupic? zrebaka czy kucyka?

Gość lat i z różowym
źrebaka :) Kucyk to taki osioł :O

Gość smutno mi jak nie wiem..
komunie macie teraz??przeciez juz po sezonie

Gość ...CCC
Żrebak to nie rasa!!!!!!!!!!!

Gość mamcia Dancia
wiem , ale moj syn to Down więc dla niego jest specialny termin

Gość tyke6ykeyke
Później odda do rzeźni :/

Gość mamcia Dancia
podszywaczu ! przewcież napisąłam że dla córci więc skąd syn? :D głupi podszyw , komunia owszem w maju, ale przecież nie bedziemy czekać do kwietnia 2011 z prezentem aby kupic mu gowno , wolimy uzbierać kase teraz na cos fajnego ;)

Gość abcdeabcdeabcde
No dobra- mówisz, że nie masz miejsca dla konia, że jest za duży dla córki. Jak źrebie urośnie to miejsce się nagle pojawi? Jak nie to bierz kucyka.

Gość mamcia Dancia
niech już będzie ten koń. przed komunią i tak go zwalimy :)

Gość mamcia Dancia
możemy też nałapać koników polnych :D

Gość ożesz...
Autorko, powiedz, że to prowokacja? :O a Twoja córka miała już kontakt z tymi zwierzakami, czy to zachcianka typu "Mamo, kup!"? Jeśli to drugie to w ogóle sobie daruj sobie myślenie o nim. Ludzie, którzy nie mieli nigdy kontaktu z końmi nawet z kucykiem sobie nie dadzą rady, a co dopiero z dużym koniem. A źrebak to już w ogóle poroniony pomysł, przecież takiego konia trzeba umieć WYCHOWAĆ, ujeździć itd. :O Owszem, konie są piękne, źrebaki słodkie ALE ten, kto widział konie tylko na zdjęciach niech nawet nie myśli o takim zwierzaku :/ (wiem, bo mam kilka). Kup jej królika albo chomika :O co za ludzie...

Gość mamcia Dancia
no moja córka jest strasznie wrażliwym , trochę zamkniętym nawet autystycznym dzieckiem, pamiętam że u babci nabierała rumieńców bo babcia miała psa, niestety ten pies zdechł, my narazie nie możemy sobie pozwolić na psa bo często nie ma nas w domu, a wiadomo że koń może w stajni postać, a pies potrzebuje człoiweka non stop

Gość mamcia Dancia
jak jej kupię chomika to obrazi się na kościol i przystąpi do satanistów , odpada

Gość ożesz...
Koń może postać? Kpisz chyba :O w takim razie zapisz córkę na jazdę konną! Jeśli nie ma nikogo w domu to niby KTO będzie się nim zajmował??? Konia trzeba codziennie wypuszczać, bo jak będzie stał w stajni dostanie możyska i zdechnie :O szczególnie jeśli będzie przekarmiany! Uwierz mi, że z koniem jest o WIELE więcej pracy niż z psem!!!

Gość ożesz...
* morzyska miało być... Ale i tak mam nadzieję, że to prowokacja :O

Gość mamcia Dancia
dlatego nie chce kupić konia tylko kucyka/źrebaka...bedziemy miec czas codziennie kolo 17-18 na godzinny spacer z koniem a wiadomo że pies to potrzebuje człowieka cześciej iczuje sie samotny, wyje

Gość a to jest tu zdjęcie
a czy zebrę da się osiodłać ?

kupcie jej araba :) to nic, że za duży ;) kucyki i źrebaki to wstyd i taniocha :O

Gość tajasne
kupcie jej kota, z kotem nie trzeba wychodzic. albo chomika. albo rybki najlepiej :D źrebak to młody koń, ktory rosnie i zmienia sie w duzego, normalnego konia. wiec źrebaka nie kupujcie :D

Gość irqa.
Pewnie autorka zafascynowala sie zoofilstwem i dlatego tak chce konia...przykrywka ze niby dla corki taaa :D

Gość taa niedobra pupa
Konie są zwierzętami stadnymi, i absolutnie potrzebują towarzystwa innych koni, w najgorszym wypadku kupuje się im owcę albo kozę do towarzystwa. Źrebak absolutnie musi chować się wśród koni, poza tym one często kopią i sa bardzo niebezpieczne, szcczególnie dla nie znających się na tym osób. Też nie wierzę w to, co piszesz, ty chyba nie masz zielonego pojęcia o koniach???

Gość Nina_____24
Ludziom to sie w dupach przewraca :D dosłownie

Gość Nina_____24
Słonia jej kup :D :D

Gość highway to hell
wez jej kota albo psa z chroniska a nie biednego konia bedziesz meczyc freajerka z ciebie

Gość taa niedobra pupa
Może ona myśli, że na źrebaku można jeździć?

Jeśli na serio myślicie o tym poważnie i to lepiej źrebaka. Jełsi macie blisko stadninę gdzie córka mogłaby jeździć to mogłaby uprawiać np. woltyżerkę. Ale jeśli to tylko puste pragnienie to lepiej nie Dobra przeczytałam wsyzstko, nie kupujcie zwierzęcia bo zrobicie mu krzywdę, lepiej zapiszcie ją na jazdy