Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiający się ...

Różnica w wykształceniu - Ona-średnie - On-wyższe

Polecane posty

Gość Znacie prawo Ohma...
" entkastudentka* Festyniarski peopeo --> tylko nie moje, bo ja jestem hipokrytka, sama bym faceta ze średnim nie chciała" - jaką to mądrością się wyróżniasz, że oceniasz ludzi po cenzurce?

Gość Żarówa z drutkiem
A jakie ma znaczenie kto po jakich szkołach i jak długo się uczył. Myślisz że jak ktoś ma 5 tytułów przed nazwiskiem to jest b. mądry, pewnie tak w swojej dziedzinie ale w życiu to wątpie. A jeśli dziewczyna była na budownictwie czyli studiach inż. to już widać że nie głupia.

Gość pociaga Cie poziom wyksztalce-
nia czy czlowiek z krwi i kosci????? To bylo by wszystko w tym temacie. PS. na marginesie : to pytanie bylo retoryczne. Pozdrawiam.

Tak byla rok na studiach... i na pewno zacznie studowiac. Zna angielski i wloski :) a co do tego pana co pisal o macierzach-TAK przydaja sie-przy Tworzeniu grafiki m. in. A prawo rzymskie jest nie jako podstawa prawa... :) Gdyby np nie iloczyn kartezjański to by nie było relacyjnych baz danych, gdyby nie bylo baz danych to zapomnijcie o forach internetowych, n-k itp. :)

Swoja droga gdyby to napisala kobieta,ze ma wyzsze a on srednie albo zawodowe to zaraz tabuny kobiet by odradzaly taki zwiazek...

Oj ona jest po technikum ekonomicznym :P Co ja gadam,ze po liceum :P Heh

Znacie prawo Ohma... --> lubię jak mężczyzna jest mądrzejszy ode mnie, tak już mam Zastanawiający się... -ona jest mądra z tego co piszesz, tak więc nie ma problemu, dogadacie się :)

Gość namietny palacz mocnych
bo każdy głupi moze mieć teraz wyższe..........:O pełno filozofów,pedagogów,psychologów.

ważne czy kobieta jest mądra,pracowita,wierna

moj facet ma wyksztalcenie wyzsze i jest b.madry przy czym dodatkowo odnosi sukcesy w pracy i pnie sie w gory co chwila to nowym awansem. Ja natomiast mam wykszt. srednie i planuje pojsc na studia al aktualna praca ktorej nie chce stracic mi to uniemozliwia. Mniejsza z tym... Chodzi o to ze moj facet moze miec wyksztalcenie jakie chce bo nawet jak zrobie studia to on tak czy siak jest bardziej bystry, elokwentny i obyty niz ja. Ja sie z tym pogodzilam i mi to w nim imponuje :) Nie wiem jak to wyglada z jego perspektywy ale poki co jest ze mna szczesliwy i nie zapowiada sie na to aby nasz zwiazek mial sie rozpasc.

Gość eeeeeeeefhfhgghg
moj maz po podstawowce..ja po studiach wyzszych, praca umyslowa, on fizyczna, kocham go nad zycie i z nikim tak mi sie nie ukladalo i uklada jak z nim, dodam jeszcze tylko ze maz ma wlasna firme no i jego dochod jest nieporownywalnie wiekszy od mojego..

Gość Znacie prawo Ohma...
"Znacie prawo Ohma... --> lubię jak mężczyzna jest mądrzejszy ode mnie, tak już mam" - jest różnica między byciem mądrzejszym, a posiadaniem więcej wiedzy z jakiejś specjalności. Gratuluję fistaszka zamiast mózgu.

a czy to w czymś przeszkadza??? jak się kogoś kocha to nie ważne jest wykształcenie. ;)

Gość prośba do nieba
ważne ,że nie bije jak się nachleje nalewki ...:O

Gość znam energiczną
wa żne że nie przepije całej wypłaty

Znacie prawo Ohma... --> oczekuje by mężczyzna posiadał jakąś wiedzę specjalistyczną, pasję zawodową, pracownik fizyczny nie jest w stanie mi niczym zaimponować, tak samo facet po studiach, który nic nie sobą nie reprezentuje. Może i mam fistaszki, ale chociaż mam odwagę powiedzieć prawdę. Są wyjątki w postaci inteligentnych z pasją, bez wyższego ale to rzadkość, przynajmniej w moim otoczeniu. Tu widze wyjątek w postaci żeńskiej.

Gość wykształcenie jest ważne
Nie znoszę roboli po zawodówkach

Gość dfgb
ale w czym ci to przeszkadza bo nie rozumiem masz sie za kogos lepszego bo skonczyłes studia ja pierdole co za pajac

Gość magisterka to nie papierek
watpie zeby to był lazuryt wielkie mi coś ja mam wyższe mój wybranek średnie i żadnych dylematów. magisterka to tylko papierek. A dziewczyna może w barze zarobi c więcej niż ty chyba że kupiłaś dyplom, albo masz magistra jakiejś pedagogiki albo innego gówna osoby wykształcone nigdy na dłuższą metę nie dogadają się z prostakami, nie ten poziom

Gość też rtyilkjhygweq
tak ! miał! ja mam średnie , a ON lekarz :D mam szczęście ze nie natrafiłam na takiego debila jak TY współczucia dla niej :D

Gość romantyczkka że hej
moj facet będzie z wyższym :)

Gość piczkaxxxxxxxx
"osoby wykształcone nigdy na dłuższą metę nie dogadają się z prostakami, nie ten poziom" mam srednie , nie stac mnie na studia i co teraz ? mam sie uwazac za prostaka ? :D ty dopiero jestes prostaczka z ograniczonymi horyzontami myslowymi

Gość debilność nie dla zasady
a wiecie że najtrudniej dogadać siez facetami prostakami z wyższym , bo uwazaja sie za pepek swiata :D a rzeczywistość ich trawi,główką nie moga sprostać,

Gość piczkaxxxxxxxx
nie zawsze wyksztalcenie idzie w parze z inteligencją i to przyjmijcie do wiadomosci :classic_cool:

Gość Oleek ....
Facet - nie chwal sie tym co sudiujesz i czym sie zajmujesz bo wypowiedz swiadczy, ze jestes malo inteligentny .... podejrzewam, ze intelektem to ona nad toba goruje .... A tak wogole to jaki cel mial ten post ??? Moze taki niedorobiony jestes ze juz sam nie wiesz ... co ?

Gość Zastanawiający się...
To tylko dywagacje... Po prostu są związki w których wykształcenie wpłynęło na.... rozstanie...

Gość Otoz to.
. Po prostu są związki w których wykształcenie wpłynęło na.... rozstanie...

Gość ryt
ja myślę, że to nie do końca chodzi o jej wykształcenie, ale o to gdzie pracuje 🖐️ nie mam racji ????

Gość Zastanawiający się...
Sam nie wiem...