Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty matka polka44

Matki polki do odstrzału

Polecane posty

Gość anty matka polka44

Nie lubie matek polek siedza po parkach z cyckami gołymi. Mleko im cieknie fuj.

Gość tajasne
masz racje. odstrzelimy matki polki. niech zostaną tylko matki niemki i matki hiszpanki. ole!

Gość anty matka polka44
dodam, że osobiście siedzę na rynku bez majtek, dzyndzel mi się dynda między firanami, a z kapska leje mi się żółtawy śluz :)

a co to jest matka polka ? bo chyba żyję w średniowieczu i nie wiem bo ja nie widziałam ani jednej z cyckami gołymi hehe a tymbardziej by jakiejś mleko ciekło haha :D a czym ma karmić matka dziecko ? wodą ? po to jest mleko,a ja nie lubię głupich nadętych panienek którym to przeszkadza :D

Gość tarocistka Ewa
siedza takie po parkach i karmią.................

Gość anty matka polka44
zółty śluz podjeżdża morszczukiem jak w rybnym .Musze kapsko w koncu umyć , bo koty za mna chodza .A ja tak lubie ten smród zdechłej ryby :-(

Gość tajasne
"tarocistka Ewa - siedza takie po parkach i karmią..." bezczelne!! :D :D :D

Gość ja tam nie jestem za
odstrzalem, ale faktycznie wiele kobiet nie zdaje sobie sprawy ze karmienie piersia publicznie nie jest w dobrym guscie. Ja na przyklad przez taka matke musialam tlumaczyc mojemu 6latkowi co i jak, chociaz wcale nie mialam na to ochoty, a i tak nie jestem pewna zy dokladnie zrozumial. Pewnie ze jak dziecko jest glodne to trzeba je nakarmic, ale przeciez nie trzeba tego robic siedzac przy alejce gdzie przechodzi wielu ludzi, albo przy placu zabaw. No i mozna sie odwrocic tylem do ludzi i zrobic to dyskretnie. Karmienie jest rzecza naturalna, ale nie wszyscy musza ogladac i podziwiac karmiaca piers. Troche delikatnosci i szacunku dla innych!

Gość jbehdkkkkd
bo to sa matki polki nieuki, które umieją tylko rodzic i wywalać wymiona w miejscach publicznych

Gość ja często karmię
np. w parku na ławce bo nie widzę sensu wracania biegiem do domu kiedy dzieko głodne, ale zawsze okrywam pierś i buzię dziecka pieluchą tetrową że nic nie widać a i ja czuję się lepiej, bo przyznam że karmenie w miejscach publicznych troche mnie krępuje, ale czasem nie ma wyjścia.