Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa Karolcia

Czy faceci lubia krecone badz falowane wlosy u kobiet ?

Polecane posty

Gość Ciekawa Karolcia

Czekam na wypowiedzi panow i panie rowniez . Tych kobiet z kreconymi wlosami jest mniej. Oczywiscie zarty o wlosach łonowych sobie moze odpuscic :-)

Gość adya,.
Ja mam kręcone włosy, od czasu do czasu je prostuje i stwierdzam, że mam większe branie, właśnie z prostymi.

ja miałem dziewuszkę kiedyś o tak kręconych włosach, że grzebienia nie włożyła..mordowała się z prostowaniem, aż w końcu przestała.

Gość Ciekawa Karolcia
Moje zdanie jest takie jak to co napisze ponizej . Zauważylam ze wiekszosc kobiet ma proste wlosy czyli proste wlosy sa pospolite i faceci czesto wybieraja to co pospolite . Krecone falowane ma mniej kobiet - czyli podobaja sie tym facetom ktorzy wola troche oryginalnosci we fryzurze u kobiety.

Gość Bella Bellucci
karolcia pieknie powiedziała:) Ale fale, a kręcone włosy to szalona różnica.

U mnie to jest bez różnicy. Z prostymi jak i falowanymi włosami mam takie same powodzenie. Jednak wolę chodzić w falowanych, bo mniej z tym roboty i nie trzeba się tak martwić jak przy prostych włosach, że coś się powykręcało itd :P

Gość twój chłopełe penteruje Ci
włosy łonowe z natury są kręcone :D A tak poważnie to jest to miłe dla oka, choć to raczej kwestia dopasowania fryzury, krótsze, dłuższe, większe loki, mniejsze itp.

Gość Magda333m
ja mam loki ;D

Gość żadnych tzw hitow sezonu
cóż po kręconych włosach,kiedy twarz nie ta!jak ładna buzia i gęste włosy to mogą być proste,rzadkie jak są krecone to wydaje się,że ich wiecej

Gość Ciekawa Karolcia
Zauwazcie ze naprawde wiekszosc kobiet rasy bialej ma proste wlosy , nawet jak sa ladne to sa takie pospolite. Tych z falowanymi lub kreconymi jest mniej i chociaz rzucaja sie w oczy i sa nawet ladne to zauwazylam ze raczej takie kobiety wybieraja mezczyzni o wyrafinowanym guscie -czasem specyficznym poczuciu piekna . Wielu facetow wybiera kobiete z prostymi wlosami bo z takimi samymi zwiazali sie ich koledzy.

Gość pitki
zauwazylam ze raczej takie kobiety wybieraja mezczyzni o wyrafinowanym guscie -czasem specyficznym poczuciu piekna . Wielu facetow wybiera kobiete z prostymi wlosami bo z takimi samymi zwiazali sie ich koledzy. O matko co za idiotka :D

Gość aniol bez skrzydel
proste , kręcone, falowane - najważniejsze żeby były zadbane :) ___ http://tnij.org/gv7r

Gość kafeteryjna pokraka
dla mezczyzn wlosy sa afrodyzjakiem:P dlugie, piekne, lsniace a czy proste czy krecone? kwestia gustu. sama mam loki i wiem, ze latem, kiedy slonce tanczy po nich, faceci bardziej mi sie przygladaja

Gość Lirene 32
Lubią, bardzo lubią ... Mój zanim mnie poznał nazywał mnie dziewczyną ze sprężynkami. :D

Gość rampampam
kwestia gustu ale jak ktos napisal musza byc czyste i zadbane ,fakt zawsze dlugie wlosy byly ikona kobiecosci ale znam tez duzo mezczyzn ktozy maja kobiety z krotkimi wlosami tez ladnymi i zadbanymi ,ja sama mam loki ,mialam do pasa ale scielam cieniujac je do ramion i moj partner powiedzial ze nawet tak mi lepiej ;] grunt aby nie byly tluste czy brudne ;) aha tez uwazam ze duzo osob woli klasyczne mega proste dlugie wlosy ,takie zawsze beda piekne i nigdy nie wyjda z mody ale prawda jest ze co druga osoba na ulicy takie ma i jak sie zobaczy zadbane geste loki to robia niesamowite wrazenie bo to cos innego,mniej spotykanego !

Gość titiri
ja mam krecone długie ciemne naturalne wlosy,czesto mnie zaczepiaja mezczyzni i pytaja czy je krece czy naturalne i nie dowierzaja jak mowie ze naturalne,a na powodzenie nie narzekam,wielu mezczyzn zachwyca sie moimi wlosami,ale to kwestia gustu tak jak z kolorem wlosow,sylwetka itd itp.wazne aby wlosy byly zdrowe i zadbane bo nawet dlugie wlosy nie zrobia wrazenia jesli beda zniszczone i brudne !

Gość poziomeczka-czarna.
a ja mam proste jak druty...i je lekko krece (na termoloki) i o wiele lepiej sie w nich czuje....ale za to wszedzie słysze ze mam piekną fryzure...fakt ze troszke trwa to układanie ich z rana....ale jestem z nich zadowolona ...mam czarne długie włosy.....

Gość kmck;sl
mam krecone długie i geste, fakt ze kazdemu sie podobaja ale wolałabym miec proste, z nich mozna wiec fryzur zrobic po za tym proste włosy mozna zawsze pokrecic a kreconych szkoda prostowac bo sie niszczą i szybko falują, proste to proste nie trzeba sie martwic czy sie cos przypadkiem nie wywineło

Gość gość
Ja uwielbiam kręcone. Najgorsza fryzura jaka może być to chyba kucyk.

Gość gość
Ja mam kręcone, ciemne blond loki do łopatek i nie narzekam na brak powodzenia.