Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dupojeb.

Kobietę stworzyło trzech fachowców i wszyscy spartaczyli robotę.

Polecane posty

Gość Dupojeb.

Hydraulik tak podłączył, że teraz raz na miesiąc cieknie. Stolarz takie nogi zrobił, że się na boki rozchodzą. Architekt zaś zaprojektował szambo przy placu zabaw...

Gość Dupojeb.
vera ssij jaja spoleczniaro i kaflaro zayebana gownem na tym bladym pysku 😠

Gość Dupojeb.
wszystko przyswoisz jak łajno końskie tarzając się w nim bo masz układ trawienny jamochłona paskudna bladzio :O

Gość Dupojeb.
ja sie nie spinam, tylko cudownie się bawie wylewając na ciebie potok słów niczym szambonierka na twój pysk :classic_cool:

Gość Dupojeb.
cel w tym jest jeden i to szczytny by takie gówno ludzkie jak ty jeszcze bardziej obkleić gównem :D Nie myl mnie z twoją osobą i nie myl swoich rodziców z moimi :D popełniasz karygodny błąd ale wkońcu w takiej patologi sie wychowałaś więc ci sie nie dziwie, nie znasz innego życia a jedyne wspomnienia z dzieciństwa jakie ci pozostały to tata wchodzący ci do wanny i nowy 30 minutowy "znajomy" wychodzący od mamy :classic_cool:

Gość fajny masz nick..
..dupojeb- musisz być niespełnionym gejem, który ruchał tylko brudne tyłki, w których pozostają pamiątki po stolcu.

Gość Dupojeb.
Ottylka idz do łazienki i sprawdz czy tampon nie spęczniał bo chyba masz wyciek :classic_cool:

Szkoda, że już nie ma podszywaczy z fantazją. :(

Gość Dupojeb.
nic nie zabolało , to ciebie pupa zawsze bolała po kąpieli z tatkiem :classic_cool:

Gość fajny masz nick..
dupojeb- pewnie twój tatuś cały czas rucha cie w odbyt i to z kolegami, dlatego chcesz odreagować. Ale w twojej podstawówce wsadzają ci ciągle głowę do kibla więc odreagowujesz wypisując bluzgi do przypadkowych ludzi w internecie :D:D:D:D Wzruszyła mnie twoja historia!

Gość Dupojeb.
vera bylas malutka, nie pamietasz tego :D ale wiem od twojej mamy, że pierwszy raz powiedziałaś słowo "tata" podczas kąpieli z tatkiem :classic_cool:

Gość Dupojeb.
"może dam Ci namiar do mojej Mamy, opowie Ci jakiś byłam fantastycznym dzieckiem" No twoja mama opowiadała mi te historie jak przynosiłas suche kupy do domu i je kolekcjonowałaś :classic_cool: