Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Charlie_Friend

Dlaczego dziewczyny lecą na buraków ?

Polecane posty

Chciała (lub chciał xP) pogadać, a Ty od razu o desperacji...hmm...może dlatego masz mniejsze powodzenie niż te dresiki :)

Gość Charlie_Friend
Jesteście pieprznięte wszystkie. Szukajcie sobie debili.

Gość do autoraaaa
A tak poza tym,samotna tez nie jestem. Mam chłopaka,który jest cudowny- i tym tez chciałam Ci udowodnic, ze nie wszystkie dziewczyny leca na burakow. Wydaje Ci sie, ze skropisz sie "perfumem" i eleganckie, godne uwagi kobiety beda Twoje. Tymczasem liczy sie przede wszystkim sposob w jaki rozmawiasz z ta kobieta. Moj chlopak ma wlasnie taki dar-przyciaga kobiety inteligentna konwersacja,ciekawymi zainteresowania. Tym zdobyl moje serce, a nie adidaskami z Reeboka:/

Gość 2 live 2 die
i to ostro są pieprznięte jak się już wyruchają z tymi burakami to bedą szukać porządnego a tu ZONK zwracam się do wszystkich porządnych zeby mieli wyjebane na te zakurwi szcza, niech dogorywają same do starości

Gość do autoraaaa
Jakie buraki...o jaaaa... Nie zamierzam nikomu udowadniać, ze mam chlopaka. A o dziwce to Ty pomarzyc mozesz, bo nawet taka by Cie nie chciala:/ Ide stad,bo poziom autora i przytakujacych mu burakow, siega dna.

Gość Charlie_Friend
Nikt cie tu nie trzyma, wypad.